Beste spahotell i Bergen (2024)

Forbrukeren har testet spahotell i Bergen. Bruk vår oversikt for å se hvordan kunder har rangert de beste spahotellene i Bergen.
Spahotell bergen

Solstrand er beste spahotell i Bergen per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder. Det finnes også flere andre hotell som skiller seg ut med positive fortegn. Vi har tatt for oss alle spahotell i Bergen for å veilede deg mot et avslappende og behagelig opphold.

Slik kårer vi beste spahotell i Bergen

Vi kårer beste spahotell i Bergen gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. I tillegg til dette samler vi vurderinger fra kunder direkte her på vår nettside. Alle hotell er rangert fra 1-5 fra ekte norske forbrukere.

1

Solstrand – Beste spahotell Bergen

Solstrand – Beste spahotell i Bergen
9.5
Solstrand: Erfaringer & anmeldelser

Solstrand

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Solstrand. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse etter …
Fordeler
 • Solstrand Hotel ligger idyllisk til ved Bjørnefjorden, og gir gjestene spektakulær utsikt og nærhet til naturen, noe som er perfekt for avslapping og rekreasjon.
 • Hotellet tilbyr et velutstyrt spa med bassenger, saunaer og et bredt utvalg av behandlinger som fremmer velvære og avslapping.
 • Med sin rike historie siden 1896, tilbyr Solstrand Hotel en unik atmosfære preget av tradisjon og gammeldags eleganse.
 • Gjestene kan nyte aktiviteter som båtturer, fotturer og golf, takket være hotellets beliggenhet og samarbeid med lokale tilbydere.
Ulemper
 • Solstrand Hotel er i den dyrere enden av skalaen.
 • Selv om den naturskjønne beliggenheten er en stor fordel, kan det være mindre praktisk for de som ønsker å utforske større byer eller delta på urbane aktiviteter, da transport til og fra hotellet kan ta tid og kreve planlegging.

Solstrand Hotel & Bad ligger vakkert til ved sjøen utenfor Bergen. Dette luksuriøse spa-hotellet inviterer til avslapning med spa-behandlinger og et utendørsbasseng som har utsikt over vannet.

Gjester kan nyte mat fra en prisbelønnet restaurant. Denne spisestedet bruker lokale ingredienser for å lage gourmetretter. Rommene er elegant dekorert og utstyrt med moderne bekvemmeligheter.

Solstrand spa
Solstrand

Hotellet arrangerer aktiviteter som padling i kajakk, gåturer og cruise på fjorden. Disse aktivitetene gir gjestene sjansen til å utforske områdets naturlige skjønnhet. Solstrand Hotel & Bad er et perfekt sted for de som søker en rolig og avslappende ferie nær havet.

En rolig flukt fra hverdagen, omfavnet av sjøens beroligende nærvær.

2

Hotel Norge

Hotel Norge – Beste spahotell i sentrum av Bergen
8.5
Hotel Norge: Erfaringer & anmeldelser

Hotel Norge

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Hotel Norge. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse etter …
Fordeler
 • Hotel Norge har nylig blitt renovert og tilbyr et moderne og estetisk tiltalende design som kombinerer komfort med stil.
 • Hotellet ligger i hjertet av Bergen, med lett tilgang til lokale severdigheter som Bryggen, Fløyen og Fisketorget.
 • Tilbudene inkluderer et toppmoderne treningssenter, et spa og flere restauranter som serverer både lokale og internasjonale retter.
 • Mange av rommene og fellesarealene på hotellet tilbyr imponerende utsikt over byen og de omkringliggende fjellene.
Ulemper
 • Hotel Norge er et av de mer kostbare alternativene i Bergen, noe som kan være en hindring for budsjettbevisste reisende.
 • På grunn av sin sentrale beliggenhet kan det være en del støy fra gaten spesielt i helgene, noe som kan påvirke opplevelsen for de som ønsker et roligere opphold.

Hotel Norge by Scandic ligger i hjertet av Bergen. Dette spahotellet er kjent for sin livlige atmosfære. De tilbyr rom hvor barn under 15 år kan overnatte gratis. Frokost er inkludert for alle gjester, noe som gjør morgenene enklere.

Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å utforske byen.

Hotel Norge Spa
Hotel Norge hotellrom

I nærheten finner du mange av Bergens attraksjoner. Fløibanen og Fisketorget er bare en kort spasertur unna. Etter en dag full av opplevelser kan gjestene slappe av i hotellets spa.

Neste på listen er Clarion Collection Hotel Havnekontoret, som også lokker med sine unike tilbud.

3

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Clarion Collection Havnekontoret – Spa sentralt i Bergen
8
Clarion Collection Hotel Havnekontoret: Erfaringer & anmeldelser

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Clarion Collection Hotel Havnekontoret. Vi oppfordrer deg til å lese og dele …
Fordeler
 • Gjestene kan nyte fasiliteter som en sauna, et treningsrom og komfortable fellesarealer som er ideelle for avslapping.
 • Som en del av Clarion Collection-kjeden, tilbyr hotellet inkludert frokost, ettermiddagskaffe og kveldsmat, noe som gir god verdi for pengene.
 • Beliggende i hjertet av Bergen, gir dette hotellet enkel tilgang til byens hovedattraksjoner som Bryggen og Fisketorget.
 • Hotellet er lokalisert i en vakkert restaurert historisk bygning ved havnen i Bergen, noe som gir det en særegen sjarm og atmosfære.
Ulemper
 • Noen av rommene, spesielt standardrommene, kan være på den mindre siden, noe som er vanlig i historiske bygninger.
 • På grunn av sin beliggenhet i et populært turistområde, kan det oppleves noe støy fra gaten, spesielt i høysesongen.

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger i hjertet av Bergen, i nærheten av den vakre havnen. Barn under 15 år overnatter gratis, og alle får frokost inkludert. Dette gjør hotellet til et flott valg for familier.

Med sin stilige og historiske atmosfære er det mer enn bare et sted å sove. Hotellet tilbyr flyplasstransport og måltider, noe som gjør oppholdet enkelt og behagelig.

Clarion Collection Hotel Havnekontoret spa
Clarion Collection Hotel Havnekontoret hotellrom

Gjester har enkel tilgang til byens mange attraksjoner. Den perfekte beliggenheten gjør det lett å utforske Sotra, men også Bergen. Neste på listen er Panorama hotell & resort, som også byr på unike opplevelser i Vestlandet.

4

Panorama Hotell & Resort

Panorama Hotell & Resort – Et bra spahotell rett utenfor byen
8
Panorama hotell & resort: Erfaringer & anmeldelser

Panorama hotell & resort

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Panorama hotell & resort. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet ligger i et naturskjønt område på Sotra like ved Bergen, med slående vakker sjøutsikt, noe som gir en unik og avslappende atmosfære.
 • Gjestene kan nyte et bredt utvalg av aktiviteter som kajakkpadling og sykkelutleie, samt fasiliteter som et spa, treningsstudio, og flere spabad.
 • Panorama Hotell tilbyr utsøkt lokal mat i restauranten sin, samt muligheten for å nyte måltider med fantastisk utsikt.
 • Med kapasitet til å arrangere alt fra brylluper til konferanser, tilbyr hotellet tilpassede pakker og moderne fasiliteter for enhver anledning.
Ulemper
 • Spaet er kun åpent tre dager i uken, noe som kan være en begrensning for de som ønsker å bruke disse fasilitetene oftere under sitt opphold.

Panorama Hotell & Resort ligger ikke langt fra Bergen. Det gir gjester en vakker utsikt over byen og fjellene. Alle som besøker, kan se frem til gratis opphold for barn under 15 år.

Dette gjør hotellet til et perfekt valg for familier.

Panorama Hotell & resort spa
Panorama Hotell & resort hotellrom

Hotellet har moderne og komfortable rom og suiter. Gjester får nytte av inkludert frokost hver morgen. Det finnes også en spaavdeling for de som søker avslapning og velvære. Panorama Hotell & Resort møter alle med komfort og stil.

Opplev ro og luksus, med utsikt som tar pusten fra deg.

5

Bekkjarvik gjestgiveri

Bekkjarvik gjestgiveri – En flott spa-opplevelse på Austevoll
8
Bekkjarvik gjestgiveri: Erfaringer & anmeldelser

Bekkjarvik gjestgiveri

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Bekkjarvik gjestgiveri. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Gjestgiveriet har en lang historie, noe som tilbyr en unik atmosfære og kulturell rikdom
 • Restauranten på gjestgiveriet er kjent for sitt høye nivå på maten, noe som gjenspeiles i at de bruker lokale råvarer og har et team ledet av prisvinnende kokker.
 • Beliggende ved havnen på Austevoll, tilbyr stedet vakre omgivelser og muligheter for friluftsaktiviteter som fotturer og fiske.
 • Hotellet har nylig utvidet med eksklusive rom og en kulinarisk akademi, som forbedrer gjesteopplevelsen ytterligere.
Ulemper
 • Noen gjester syntes at prisen er høy i forhold til opplevd kvalitet, spesielt når det gjelder mat og overnatting.

Bekkjarvik gjestgiveri ligger i et vakkert område med fjorder rundt. Dette stedet gir gjestene en sjanse til å oppleve ro og avslapning. Spa-fasilitetene her er laget for å hjelpe folk slappe av og føle seg bedre.

Folk kan nyte naturen og finne fred ved dette gjestgiveriet.

Bekkjarvik gjestgiveri Spa
Bekkjarvik gjestgiveri rom

Restauranten på Bekkjarvik gjestgiveri serverer fantastisk mat. Kokkene bruker lokale råvarer for å lage unike retter. Gjestene får smake på mat som er både smakfull og frisk.

Aktiviteter i Bergen

I Bergen kan besøkende oppleve mange spennende ting. Fra sjøturer til å utforske lokale matretter, byen har noe for alle.

Fjordcruise

Besøkende elsker å utforske de vakre fjordene rundt Bergen med båt. De kan velge en 3-timers sightseeingtur eller en hel dagstur til steder som Sognefjorden, Gudvangen og Flåm.

Dette gir en unik sjanse til å se Norges fantastiske natur fra vannet. Fjordcruise kombinerer eventyr med avslapning, og gjester kommer tilbake med uforglemmelige minner.

Etter en dag på fjorden, kan besøkende nyte fersk sjømat på Fisketorget.

Besøk til Fisketorget

Fisketorget i Bergen er en levende del av byens historie. Her finner man boder som selger fersk fisk, lokalt dyrkede grønnsaker og andre matvarer. Det er et yndet sted for både lokale og turister.

Med sin beliggenhet ved havnen, gir markedet et unikt innblikk i lokalkulturen.

Neste stopp etter Fisketorget kan være en tur med Fløibanen eller å oppleve en av mange konserter i byen.

Fløibanen og konserter

Fløibanen tar deg raskt til toppen av Fløyen hvor du kan se hele Bergen og de vakre fjordene rundt. Mange liker å bruke denne banen for å nyte utsikten og frisk luft. På toppen kan du også oppleve konserter.

Bergen har mange live opptredener med kjente musikere fra både Norge og andre land. Folk samles her for å høre på musikk mens de ser på utsikten.

Konserter på Fløyen gir en spesiell ramme rundt musikkopplevelsene. Du kan kombinere et besøk med både naturopplevelser og kulturelle innslag. Dette gjør Bergen til et unikt sted for de som elsker både natur og musikk.

Musikkarrangementer

Bergen byr på et rikt musikkliv med mange konserter og opptredener. Nasjonale og internasjonale artister besøker ofte byen. Folk kan se dem live på forskjellige steder. Dette gir en unik sjanse til å oppleve musikk mens man bor på et spahotell i Bergen.

Det er musikk for alle smaker, fra jazz til rock.

Konserter og liveopptredener finner sted året rundt. Dette gjør Bergen til et flott sted for musikkelskere. Man kan kombinere et spaopphold med å oppleve flotte musikkarrangementer.

Det legger noe ekstra til ferien. Bergen viser seg fra sin beste side med musikk og kultur.

Kulinariske opplevelser

I Bergen kan du smake på fersk fisk og lokale spesialiteter på Fisketorget. Markedet er kjent for sitt brede utvalg. Restauranter som Cornelius Sjømatrestaurant, BARE Restaurant og Lysverket tilbyr måltider av høy kvalitet.

Disse stedene har internasjonal anerkjennelse for sin mat.

Byen tiltrekker seg matelskere fra hele verden. Gjestene kan nyte både tradisjonelle norske retter og internasjonale delikatesser. Maten kombineres ofte med vakre utsikter over fjorder og fjell.

Spørsmål og svar om spahotell i Bergen

Hvor mye koster et spahotell i Bergen?

I en gjennomsnittelig måned vil et spahotell i bergen koste omtrent kr 2500,- per natt. Priser kan variere emmlom ca. kr 1700,- til kr 4000,- per natt i sesong.

Hvem eier Panorama hotell?

Panorama Hotell & Resort eies av Stiftelsen Marsteinen (Marsteinen Holding)

Hva skal man ha på seg når man skal på spa?

Når man drar på spa er det vanlig å stille opp med badetøy og/eller bikini. Deretter pleierm an å få utdelt badekåpe (morgenkåpe), slipperser og håndkle.

Spa-hotell.no
Logo