Beste spahotell i Budapest (2024)

Forbrukeren har testet spahotell i Budapest. Bruk vår oversikt for å se hvordan kunder har rangert de beste spahotellene i Ungarn sin største by.
spahotell Budapest

Wellton Riga Hotel & Spa er beste spahotell i Budapest per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder. Det finnes også flere andre hotell som skiller seg ut med positive fortegn. Vi har tatt for oss alle spahotell nære den Ungarske hovedstaden for å veilede deg mot et avslappende og behagelig opphold.

Slik kårer vi beste spahotell i Budapest

Vi kårer beste spahotell som ligger nære Budapest gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. I tillegg til dette samler vi vurderinger fra kunder direkte her på vår nettside. Alle hotell er rangert fra 1-5 fra ekte norske forbrukere.

Se også: Spahotell i Riga.

1

Hotel Moments Budapest – Beste spahotell i Budapest

Hotel Moments Budapest – Testens klare vinner!
10
Hotel Moments Budapest: Erfaringer & anmeldelser

Hotel Moments Budapest

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Hotel Moments Budapest. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet ligger på den historiske Andrássy Avenue, nær viktige severdigheter som den ungarske statsoperaen og Stefanskirken, noe som gir utmerket tilgang til byens kulturelle attraksjoner.
 • Hotellet tilbyr moderne fasiliteter inkludert et treningsrom, en spaavdeling og komfortable rom med moderne innredning.
 • Gjestene har gitt høye vurderinger for hotellets renhet, komfort, og kvaliteten på tjenester, noe som understreker den samlede positive opplevelsen.
 • Frokosten er ofte høydepunktet for mange gjester, og tilbyr et bredt spekter av matvalg som er tilpasset forskjellige diettbehov.
Ulemper
 • Gjestene må benytte seg av betalt privat parkering i nærheten, noe som kan være en ulempe for de som reiser med bil.
 • Prisen kan reflektere hotellets firestjerners status og sentrale beliggenhet, noe som kan være over budsjettet for noen reisende.

Hotel Moments Budapest ligger på den kjente Andrassy Avenue. Dette er et perfekt sted for reisende som ønsker å utforske byen. Hotellet har gratis wi-fi, og frokost er inkludert hver morgen.

Gjestene kan slappe av i spaområdet etter en lang dag med sightseeing.

Hotel Moments Budapest spa
Hotel Moments Budapest hotellrom

Gjestene elsker den sentrale beliggenheten og den fantastiske servicen.

I nærheten finner du attraksjoner som Fisherman’s Bastion og operaen. Hotel Moments Budapest tilbyr også et treningsrom for de som liker å holde seg aktive. Rommene er romslige og har moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold.

2

Prestige Hotel Budapest

Prestige Hotel Budapest
10
Prestige Hotel Budapest: Erfaringer & anmeldelser

Prestige Hotel Budapest

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Prestige Hotel Budapest. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet ligger sentralt i Budapest, nær mange kulturelle severdigheter og attraksjoner, noe som gir utmerket tilgang til byens tilbud.
 • Tilbyr elegante rom og toppmoderne fasiliteter, inkludert et treningsrom, spa og en Michelin-stjernet restaurant, som gir en luksuriøs opplevelse.
 • Hotellet er kjent for sin førsteklasses kundeservice, med et vennlig og imøtekommende personale som er klar til å assistere gjestene.
 • Interiøret kombinerer historisk arkitektur med moderne design, noe som skaper en unik og innbydende atmosfære.
Ulemper
 • Hotellet tilbyr privat parkering på stedet, men dette kan medføre ekstra kostnader, noe som kan være en ulempe for de som reiser med bil.
 • Som et luksushotell kan det være i den høyere prisklassen, noe som kan være en faktor å vurdere for budsjettbevisste reisende.

Prestige Hotel Budapest ligger i hjertet av byen. Det er kjent for sin eleganse og komfort. Gjestene kan nyte luksuriøse rom og førsteklasses service. Hotellet tilbyr også et imponerende spa.

Her kan du slappe av og fornye energien.

Prestige Hotel Budapest spa
Prestige Hotel Budapest hotellrom

Det er nær mange attraksjoner, som Fiskernes bastion og det kjente markedet. Mange liker å gå på oppdagelsesferd i området. På Prestige Hotel Budapest finner du fred i en travel by.

3

Aria Hotel Budapest

Aria Hotel Budapest
10
Aria Hotel Budapest: Erfaringer & anmeldelser

Aria Hotel Budapest

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Aria Hotel Budapest. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet ligger i sentrum av Budapest, nær viktige attraksjoner som St. Stephen’s Basilica, og er ideelt for sightseeing og opplevelser i byen.
 • Aria Hotel tilbyr et bredt spekter av fasiliteter, inkludert en innendørs svømmebasseng, et spa, og en takbar med panoramautsikt over byen.
 • Hvert rom og suite er inspirert av forskjellige musikalske stiler, og hotellet tilbyr musikalsk underholdning, noe som skaper en unik atmosfære.
 • Gjestene roser hotellet for fremragende service, inkludert gratis frokost, ettermiddagsvin og ost, samt hjelpsomt personale som gjør oppholdet minneverdig.
Ulemper
 • Som et luksushotell kan Aria Hotel være relativt dyrt, noe som kan påvirke budsjettreisende.
 • Offentlig parkering er tilgjengelig mot en ekstra kostnad, og det kan være utfordringer forbundet med tilgjengelighet og pris på parkering i sentrum.

Etter et opphold på Prestige Hotel Budapest, kan et besøk til Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection være en vidunderlig opplevelse. Dette hotellet skiller seg ut med sin unike stil og musikk-inspirerte tema.

Gjestene nyter luksuriøse rom og en takterrasse med fantastisk utsikt over byen. Aria Hotel tilbyr tilgang til en førsteklasses spa, perfekt for avslapping etter en dag med utforskning.

Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection spa
Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection hotellrom

Hotellets beliggenhet er ideell, nær kjente landemerker som Fiskerbastionen og Danube elven. Her finner du eksepsjonell service og en minneverdig opplevelse.

4

Corinthia Budapest

Corinthia Budapest
10
Corinthia Budapest: Erfaringer & anmeldelser

Corinthia Budapest

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Corinthia Budapest. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse …
Fordeler
 • Corinthia Budapest er kjent for sin luksuriøse og historiske innredning, og kombinerer moderne luksus med en rik historisk arv.
 • Hotellet er sentralt plassert på Grand Boulevard, nær mange av Budapests viktigste severdigheter, inkludert Andrássy Avenue og det historiske jødiske kvartalet.
 • Tilbyr et bredt spekter av fasiliteter, inkludert et imponerende spa, flere restauranter og barer, samt omfattende konferansefasiliteter.
 • Gjestene roser hotellet for utmerket service, fra den profesjonelle betjeningen i resepsjonen til de luksuriøse spa-behandlingene.
Ulemper
 • luksushotell kan oppholdet på Corinthia Budapest være kostbart, spesielt med tanke på ekstratjenester og spabehandlinger som kan komme med ekstra kostnader.
 • Noen gjester har rapportert om støy fra gaten, som kan påvirke opplevelsen, spesielt i rommene som vender mot trafikkerte områder.

Corinthia Budapest er et av de mest imponerende spahotellene i byen. Hotellet skilter med luksuriøse rom og en førsteklasses beliggenhet. Gjestene kan nyte en fantastisk spaopplevelse med flere behandlinger.

Det har også et innendørs svømmebasseng som er perfekt for avslapping.

Grand Poet Hotel By Semarah spa
Grand Poet Hotel By Semarah hotellrom

Hotellet ligger nær mange populære attraksjoner, inkludert Fisherman’s Bastion og Museum Hotel Budapest. Besøkende kan lett utforske byens rike historie og kultur. Corinthia Budapest tilbyr også flere spisesteder som serverer utsøkt mat, noe som gjør oppholdet enda mer minneverdig.

5

Anantara New York Palace Budapest Hotel

Anantara New York Palace Budapest Hotel
10
Anantara New York Palace Budapest Hotel: Erfaringer & anmeldelser

Anantara New York Palace Budapest Hotel

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Anantara New York Palace Budapest Hotel. Vi oppfordrer deg til å lese og …
Fordeler
 • Hotellet er kjent for sin storslåtte arkitektur og interiør, som omfatter den berømte New York Café, prydet med utsmykkede fresker og elegante venetianske lysekroner.
 • Ligger beleilig til på Erzsébet Körút, nær kulturelle severdigheter som det ungarske statsoperaen og kjente broer, med enkel tilgang til offentlig transport.
 • Tilbyr toppmoderne fasiliteter inkludert et spa, innendørsbasseng, og et treningsrom, samt to restauranter og en bar som gir rikelig med valgmuligheter for spising og avslapning.
 • Hotellet har mottatt høye vurderinger for sin service, noe som inkluderer en rikholdig og imponerende frokost og enestående kundeservice.
Ulemper
 • Som et luksuriøst 5-stjerners hotell, kan oppholdet her være dyrt, spesielt når det gjelder ekstra tjenester og fasiliteter.
 • På grunn av dens sentrale plassering kan hotellet være utsatt for gatestøy, som kan påvirke oppholdet for noen gjester.

Anantara New York Palace Budapest Hotel er et luksuriøst overnattingssted midt i Budapest. Gjestene får oppleve overdådig design og utsøkt komfort. Hotellet har en rik historie og viser frem praktfull arkitektur.

Rommene er romslige med moderne fasiliteter.

Anantara New York Palace Budapest Hotel hotellrom
Anantara New York Palace Budapest Hotel spa

Gjester kan slappe av i hotellets velværeområde som inkluderer et spa og et treningsstudio. Det finnes også flere spisesteder på hotellet som serverer utsøkt mat fra forskjellige kjøkkener.

Anantara New York Palace Budapest Hotel tilbyr en uforglemmelig opplevelse for de som søker luksus og komfort.

6

Continental Hotel Budapest

Continental Hotel Budapest
10
Continental Hotel Budapest: Erfaringer & anmeldelser

Continental Hotel Budapest

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Continental Hotel Budapest. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet ligger i sentrum av Budapest, nær viktige severdigheter og med god tilgang til offentlig transport, noe som gjør det enkelt å utforske byen.
 • Tilbyr flere bassenger, et spa, et treningssenter, og en restaurant, som alle bidrar til en komfortabel og avslappende opplevelse.
 • Hotellet er innredet i en Art Nouveau-bygning, og kombinerer historisk sjarm med moderne fasiliteter.
 • Gjestene roser ofte hotellets service, og fremhever spesielt det vennlige og hjelpsomme personalet.
Ulemper
 • Selv om privat parkering er tilgjengelig, kommer dette med en ekstra kostnad som kan være en ulempe for noen gjester.
 • På grunn av beliggenheten i et livlig område, kan noen gjester oppleve støy, spesielt fra gaten, noe som kan påvirke kvaliteten på oppholdet.

Etter å ha utforsket det luksuriøse Anantara New York Palace Budapest Hotel, tar turen oss videre til Continental Hotel Budapest. Dette hotellet skiller seg ut med sin fantastiske arkitektur og historie.

Det ligger i hjertet av byen, nær mange kjente severdigheter. Gjestene kan nyte toppmoderne fasiliteter og en avslappende atmosfære. Hotellet er kjent for sitt vakre spaområde hvor besøkende kan slappe av og lade batteriene.

Continental Hotel Budapest spa
Continental Hotel Budapest basseng

Med en blanding av komfort og eleganse, tilbyr Continental Hotel Budapest en unik opplevelse for alle som besøker.

Hotellet har også et imponerende utendørs svømmebasseng som er perfekt for å kjøle seg ned på varme dager. Matelskere vil sette pris på de utsøkte rettene som serveres i hotellets restaurant.

Rommene er romslige, med moderne innredning som sørger for et behagelig opphold. For de som ønsker å utforske Budapest, ligger Continental Hotel Budapest nær Fisherman’s Bastion og andre populære attraksjoner.

Gjestene vil garantert ha et minneverdig opphold her.

7

The Ritz-Carlton Budapest

The Ritz-Carlton Budapest
10
The Ritz-Carlton Budapest: Erfaringer & anmeldelser

The Ritz-Carlton Budapest

Her kan du lese forbrukerens erfaring med The Ritz-Carlton Budapest. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet er ideelt plassert i sentrum av Budapest, i nærheten av kjente severdigheter som St. Stephens Basilika og Erzsébet-torget, noe som gjør det lett å utforske byen.
 • The Ritz-Carlton Budapest tilbyr et utvalg av høykvalitetsfasiliteter, inkludert et spa med full service, et innendørsbasseng under et glassloft, og et toppmoderne treningsstudio.
 • Hotellet har en Club Lounge som gir tilgang til en rekke eksklusive tjenester som personlig innsjekking, gratis frokost og kveldscocktailer.
 • Med flere spisesteder på stedet, inkludert den kjente Deák Street Kitchen og den luksuriøse Kupola Lounge, tilbyr hotellet et bredt spekter av kulinariske opplevelser.
Ulemper
 • Som et luksushotell, kan oppholdet være dyrt, spesielt når man inkluderer ekstratjenester og måltider på hotellets fine dining-restauranter.
 • På grunn av sin sentrale plassering kan noen gjester oppleve støy fra gaten, spesielt i rom som vender mot travle områder.

Fra det stilige Continental Hotel Budapest beveger vi oss videre til luksusen ved The Ritz-Carlton, Budapest. Dette hotellet ligger i hjertet av byen, nær den kjente Fisherman’s Bastion.

Det byr på enestående service og elegante rom. Gjestene kan slappe av i spaet eller nyte måltider på hotellets fine restaurant.

The Ritz-Carlton Budapest spa
The Ritz-Carlton Budapest hotellrom

The Ritz-Carlton, Budapest tilbyr en uforglemmelig opplevelse med sin praktfulle utsikt over byen.

Gjester har også tilgang til et moderne treningsrom og et innbydende innendørsbasseng. Hotellets beliggenhet gjør det enkelt å utforske alle de store attraksjonene i Budapest.

8

InterContinental Budapest

InterContinental Budapest
9.5
InterContinental Budapest: Erfaringer & anmeldelser

InterContinental Budapest

Her kan du lese forbrukerens erfaring med InterContinental Budapest. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet er perfekt plassert ved bredden av Donau, og tilbyr fantastiske utsikter over elven og Buda-slottet, samt nærhet til viktige turistattraksjoner og gode transportforbindelser.
 • InterContinental Budapest tilbyr eksklusive spa-opplevelser med et bredt utvalg av avslappende behandlinger, noe som er ideelt for gjester som søker velvære under sitt opphold.
 • Hotellet får høy ros for sin gjesteservice, med vennlig og hjelpsomt personale som forbedrer oppholdet for besøkende.
 • Gjestene kan nyte romslige og godt utstyrte rom og suiter, mange med imponerende utsikt over byens landemerker.
Ulemper
 • Som et luksushotell kan kostnadene ved å bo på InterContinental Budapest være høy, spesielt hvis man inkluderer ekstra tjenester som spa og måltider på hotellets restauranter.
 • På grunn av den sentrale beliggenheten kan noen gjester oppleve støy fra trafikk eller nærliggende områder, spesielt i rom som vender mot travle gater.

InterContinental Budapest, et IHG-hotell, ligger ved bredden av Donau. Gjestene kan nyte en fantastisk utsikt over Fisherman’s Bastion og Buda-slottet. Dette hotellet tilbyr luksuriøse spa-behandlinger og har en perfekt beliggenhet for å utforske byens severdigheter.

InterContinental Budapest
InterContinental Budapest hotellrom

Hotellet skilter med romslige rom og suiter, moderne fasiliteter og førsteklasses kundeservice. Besøkende kan slappe av i hotellets innendørsbasseng eller trene i det velutstyrte treningsstudioet.

Spisesteder på stedet serverer utsøkte retter som tilfredsstiller enhver smak.

9

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest
9.5
Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest: Erfaringer & anmeldelser

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest. Vi oppfordrer deg til å lese og …
Fordeler
 • Hotellet ligger i hjertet av Budapest, med utsikt over kjente severdigheter som Széchenyi Chain Bridge og Donau.
 • Tilbyr spa med flere behandlingsrom, en innendørs lap-pool med infinity-kant, og en toppmoderne treningsfasiliteter, som alle er tilgjengelig for gjestene.
 • Personalet er kjent for å være oppmerksomme og tilby en personlig gjesteopplevelse, med tjenester som private båtturer langs Donau og assistanse med å arrangere besøk til lokale spa og vinområder.
 • Hotellet er en godt bevart art nouveau-bygning, med opprinnelige detaljer som glasskupler, smijernsporter og mosaikkgulv som er restaurert til sin tidligere prakt.
Ulemper
 • Som et luksushotell i en premiumkategori kan oppholdet være kostbart, spesielt når man inkluderer ekstratjenester og spabehandlinger.
 • På grunn av den sentrale beliggenheten kan det være noe støy fra gaten, spesielt i travle perioder eller under lokale festivaler og arrangementer.

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest ligger ved bredden av elven Donau. Dette landemerket er kjent for sin praktfulle arkitektur og luksuriøse innredning. Hotellet tilbyr utsøkt utsikt over Fiskerbastionen og hele byen.

Gjester kan nyte toppmoderne fasiliteter og enestående service.

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest spa
Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest hotellrom

Spaet på hotellet er et sant fristed for avslapping. Her finner du behandlinger som fornyer både kropp og sjel. Gjestene har også tilgang til et treningsrom, innendørsbasseng og flere restauranter som serverer gourmetmat.

Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest setter standarden for luksusopphold i byen.

10

Bo18 Hotel Superior

Bo18 Hotel Superior
9.5
Bo18 Hotel Superior: Erfaringer & anmeldelser

Bo18 Hotel Superior

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Bo18 Hotel Superior. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet ligger i nærheten av Corvin Passage og et kjøpesenter, og gir enkel tilgang til offentlige transportmidler og lokale attraksjoner.
 • Gjestene har tilgang til en rekke spa-fasiliteter, inkludert finsk og infrarød sauna, boblebad og fitnessfasiliteter, som alle er gratis for gjestene.
 • Hotellet tilbyr en rikholdig frokostbuffé som også inkluderer champagne, noe som gir en luksuriøs start på dagen.
 • Ansatte blir ofte rost for sin vennlighet og hjelpsomhet, noe som forbedrer gjesteopplevelsen betydelig.
Ulemper
 • Noen gjester har rapportert om støy fra gaten og nærliggende områder, noe som kan påvirke kvaliteten på oppholdet.
 • Selv om hotellet tilbyr parkering, er dette mot en ekstra avgift, noe som kan være en ulempe for de som reiser med bil.

Bo18 Hotel Superior ligger nær hjertet av Budapest. Det skryter av moderne rom og topp service. Dette hotellet tilbyr sine gjester gratis Wi-Fi og en variert frokostbuffé hver morgen.

Gjestene kan også slappe av i hotellets velværeområde, som inkluderer en sauna og et boblebad.

Gjør reisen til Budapest uforglemmelig med et opphold på Bo18 Hotel Superior.

Bo18 Hotel Superior spa
Bo18 Hotel Superior hotellrom

Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å utforske byen. Det er kort vei til mange populære severdigheter, som det storslåtte parlamentet og den vakre Donau-elven. Bo18 Hotel Superior passer ypperlig for de som ønsker en behagelig og avslappende opplevelse i Budapest.

Gjør reisen til Budapest uforglemmelig med et opphold på Bo18 Hotel Superior.

11

Budapest Marriott Hotel

Budapest Marriott Hotel
9.5
Budapest Marriott Hotel: Erfaringer & anmeldelser

Budapest Marriott Hotel

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Budapest Marriott Hotel. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet er ideelt plassert på bredden av Donau, noe som gir enkel tilgang til mange av Budapests hovedattraksjoner og vakker utsikt over elven og byen.
 • Hotellet tilbyr en rekke førsteklasses fasiliteter, inkludert et velutstyrt treningsrom, en sauna, og flere spisesteder med varierte kulinariske opplevelser.
 • Gjestene kan nyte moderne og godt utstyrte rom, mange med imponerende utsikt over elven og byen.
 • Ansatte på hotellet er kjent for å være vennlige og hjelpsomme, noe som bidrar til en positiv opplevelse for gjestene.
Ulemper
 • Som et sentralt beliggende hotell med høy standard kan oppholdet være relativt dyrt, spesielt med tanke på ekstra tjenester og måltider på hotellets restauranter.
 • På grunn av sin beliggenhet i en travel del av byen, kan noen gjester oppleve støy fra omgivelsene, spesielt i rommene som vender mot gaten.

Budapest Marriott Hotel ligger ved bredden av Donau. Gjestene kan se Fisherman’s Bastion fra vinduene sine. Rommene har elegant design og komfort. Hotellet tilbyr spa-behandlinger som slapper av kropp og sjel.

Budapest Marriott Hotel spa
Budapest Marriott Hotel hotellrom

Gjester har tilgang til et treningsrom og flere spisesteder. Fra terrassen er utsikten over byen fantastisk. Budapest Marriott sørger for en uforglemmelig opplevelse med sin gjestfrihet og luksus.

12

Hotel Memories Oldtown

Hotel Memories Oldtown
9
Hotel Memories Oldtown: Erfaringer & anmeldelser

Hotel Memories Oldtown

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Hotel Memories Oldtown. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet er ideelt plassert i nærheten av viktige attraksjoner som det store markedet og nasjonalmuseet, og har utmerket tilgang til offentlig transport.
 • Hotellet tilbyr velværefasiliteter som finsk og infrarød sauna, boblebad og treningsfasiliteter, gratis for gjester.
 • Gjestene kan nyte en frokostbuffé med et bredt utvalg av retter, inkludert champagne.
 • Personalet får høy ros for sin vennlighet og hjelpsomhet.
Ulemper
 • Noen gjester har rapportert om støy fra gaten, som kan være forstyrrende.
 • Selv om parkering er tilgjengelig, medfører det ekstra kostnader.

Hotel Memories Oldtown ligger i hjertet av byen. Det er nær mange kjente steder, som Fisherman’s Bastion. Hotellet tilbyr luksuriøse rom og en unik spaopplevelse. Gjestene kan slappe av og nyte historisk sjarm kombinert med moderne bekvemmeligheter.

Budapest Marriott Hotel spa
Budapest Marriott Hotel hotellrom

Dette stedet passer perfekt for de som ønsker å utforske byen. Det er lett å gå til flere attraksjoner fra hotellet. Gjester har også tilgang til utmerkede spafasiliteter for å slappe av etter en dag med eventyr.

Hotel Memories Oldtown gjør enhver Budapest-reise minneverdig.

Populære reisemål for spahoteller

Budapest lokker med sine termalbad og nydelige hoteller. Mange søker hit for avslapning og luksus.

Aktiviteter og attraksjoner i Budapest

Budapest er full av vakre steder å se. Fisherman’s Bastion gir en fantastisk utsikt over byen. Folk kan gå på oppdagelsesferd i gamle slott og museer for å lære om historien. Byen har også flotte parker hvor du kan slappe av og nyte naturen.

For de som elsker eventyr, tilbyr Budapest spennende båtturer på Donau. Her får man se byen fra et helt nytt perspektiv. Etter en dag med sightseeing, kan besøkende nyte lokale retter på koselige restauranter eller ta et avslappende bad i et av de mange tyrkiske badene.

La oss nå snakke om prisene og hva folk synes om spahotellene i Budapest.

Priser og anmeldelser om spahoteller

Når man leter etter det perfekte oppholdsstedet i Budapest, er det viktig å vurdere både priser og hva tidligere gjester har sagt. Her er en oversikt over noen av de fremste spahotellene i byen, med fokus på hva du kan forvente i kostnader og opplevelser basert på anmeldelser.

HotellnavnGjennomsnittspris per nattGjennomsnittlig anmeldelsesscore
Hotel Moments Budapest1200 kr9.2/10
Prestige Hotel Budapest1400 kr9.3/10
Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection2200 kr9.6/10
Corinthia Budapest1600 kr9.0/10
Anantara New York Palace Budapest Hotel1900 kr9.1/10
Continental Hotel Budapest1000 kr8.8/10
The Ritz-Carlton, Budapest3000 kr9.4/10
InterContinental Budapest, an IHG Hotel1800 kr8.9/10
Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest3200 kr9.8/10
Bo18 Hotel Superior800 kr9.0/10
Budapest Marriott Hotel2000 kr8.7/10
Hotel Memories Oldtown900 kr9.3/10

Dette gir en indikasjon på at du kan finne utmerkede oppholdssteder i ulike prisklasser. Anmeldelsesscorene viser også at de fleste gjestene går fra disse hotellene med gode opplevelser. Ved å sammenligne priser og anmeldelser, kan du finne et hotell som både passer budsjettet ditt og dine forventninger til kvalitet.

Slik finner du det beste spahotellet for deg

Å finne det perfekte spahotellet krever litt forskning. Se på dine ønsker og hva du vil betale, så utforsk de ulike hotellene og deres tilbud.

Vurder behov og budsjett

Før du bestemmer deg for et spahotell i Budapest, tenk over hva du trenger. Ønsker du full luksus med utsikt over Fisherman’s Bastion, eller ser du etter en mer økonomisk løsning nær Danubius Hotels? Dine preferanser spiller en stor rolle i valget.

Sett deretter opp et budsjett. Sjekk priser på ulike hoteller som Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection eller det økonomiske Bo18 Hotel Superior. Inkluder kostnader for ekstra spa-behandlinger og utflukter til steder som Mystery Hotel Budapest.

Dette hjelper deg å holde utgiftene innenfor rammene du har satt.

Utforsk mulighetene og planlegg turen

Sjekk ut forskjellige spahoteller i Budapest online. Les anmeldelser og sammenlign priser. Dette hjelper deg å finne det perfekte stedet som passer både behov og budsjett. Bruk nettsider som TripAdvisor eller Booking.com for å gjøre research.

De har mye info om hvert hotell, inkludert fasiliteter og beliggenhet.

Lag en liste over steder du vil besøke i Budapest, som Fisherman’s Bastion og Parliament Building. Planlegg reiseruten din rundt hotellet du velger. Dette gjør turen enklere og mer fornøyelig.

Sørg for å bestille rom i god tid, spesielt hvis du reiser i høysesongen.

En god plan er halve reisen.

Spa-hotell.no
Logo