Beste spahotell i Innlandet (2024)

Forbrukeren har testet spahotell i Innlandet. Bruk vår oversikt for å se hvordan kunder har rangert de ulike spahotellene.
Spahotell Innlandet trysil

Radisson Blu Resort Trysil er beste spahotell i Innlandet per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder. Det finnes også flere andre hotell som skiller seg ut med positive fortegn. Vi har tatt for oss alle spahotell i både Trysil og andre steder i Innlandet.

Slik kårer vi beste spahotell i Innlandet

Vi kårer beste spahotell som ligger i og rundt Innlandet gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. I tillegg til dette samler vi vurderinger fra kunder direkte her på vår nettside. Alle hotell er rangert fra 1-5 fra ekte norske forbrukere.

1

Radisson Blu Resort Trysil – Beste spahotell i Trysil

Radisson Blu Resort Trysil – Testens vinner!
8.5
Radisson Blu Resort Trysil: Erfaringer & anmeldelser

Radisson Blu Resort Trysil

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Radisson Blu Resort Trysil. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Radisson Blu Resort Trysil tilbyr en rekke aktiviteter, inkludert en bowlinghall, et opplevelsesbad og om sommeren tilgang til Radisson Bike Park, noe som gjør det til et attraktivt valg året rundt.
 • Resortet har et omfattende spa- og velværetilbud, inkludert Alpine SPA & Relax og et innendørs opplevelsesbad, som tilbyr avslappende og morsomme aktiviteter for alle aldre.
 • Med flere restaurantalternativer tilgjengelig på resortet, kan gjestene velge mellom alt fra pizza til gourmetmåltider, noe som bidrar til en praktisk og variert matopplevelse under oppholdet.
Ulemper
 • Noen gjester kan finne at prisene for ekstra tjenester og spisesteder kan være på den høyere siden, noe som kan påvirke totalbudsjettet for oppholdet.
 • Noen av restaurantene og fasilitetene har begrensede åpningstider, spesielt utenfor høysesongen, noe som kan begrense tilgjengeligheten til visse tilbud.

Radisson Blu Resort Trysil er et populært valg for de som søker et spahotell i Trysil. Hotellet tilbyr luksuriøse spa-fasiliteter som en varm sauna, boblende jacuzzi og avslappende massasjer.

Gjestene kan også nyte innendørs surfing, klatring og bowling, noe som gjør stedet perfekt for både avslapning og aktiviteter.

Radisson Blu Resort Trysil spa
Radisson Blu Resort Trysil hotellrom

Det ligger nær fantastiske skibakker, og gjør det enkelt for ski-entusiaster å hoppe rett ut i snøen. Etter en dag full av eventyr, venter deilige måltider på hotellets restauranter.

Radisson Blu Resort Trysil sørger for at alle får en minneverdig opplevelse med sin blendende kombinasjon av komfort og underholdning.

Et spaopphold er ikke bare luksus, det er næring for sjelen.

2

Savalen Fjellhotell & Spa

Savalen Fjellhotell & Spa – Et bra spahotell.
8
Savalen Fjellhotell & Spa: Erfaringer & anmeldelser

Savalen Fjellhotell & Spa

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Savalen Fjellhotell & Spa. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet har et velutstyrt spa med varierte behandlinger og et innbydende velværebasseng, noe som gir gjester en sjanse til dyptgående avslapning og rekreasjon.
 • Fra koselige standardrom til luksuriøse suiter, tilbyr hotellet flere innkvarteringsalternativer som møter forskjellige behov og preferanser, noen med utsikt over Savalsjøen.
 • Gjestene kan delta i et bredt spekter av aktiviteter som fisking, ski, sykling og ridning, noe som gjør det til et attraktivt reisemål året rundt.
 • Hotellet tilbyr moderne konferansefasiliteter og selskapslokaler, noe som gjør det til et ideelt sted for både private feiringer og forretningsarrangementer.
Ulemper
 • Selv om hotellet tillater kjæledyr, kan dette føre med seg ekstra kostnader, noe som er viktig å vurdere for de som reiser med sine firbeinte venner.
 • Mens hotellet prøver å imøtekomme spesielle ønsker, er det ikke alltid sikkert at alle ønsker kan oppfylles, og noen kan innebære ekstra kostnader.

Etter et opphold på Radisson Blu Resort Trysil, tar turen oss videre til Savalen Fjellhotell & Spa. Dette stedet ligger omringet av vakker natur og tilbyr en unik opplevelse for alle som besøker.

Her kan gjester slappe av i det varme vannet i svømmebassenget, nyte behandlinger i velværeavdelingen og trekke frisk luft på fjellturer. Hotellet er kjent for sin personlige service og sjarmerende atmosfære.

Savalen Fjellhotell Spa
Savalen Fjellhotell & Spa hotellrom

Savalen Fjellhotell & Spa har også et treningsrom for de som ønsker å holde seg aktive, samt en restaurant som serverer lokale spesialiteter. For familier er det lekeområder og aktiviteter tilpasset de yngste.

Gjestene kan utforske området på sykkel eller på ski om vinteren. Dette er det perfekte valget for de som søker ro i sjelen og spennende eventyr i naturen.

3

Finnskogtoppen Velværehotell

Finnskogtoppen Velværehotell – Et flott hotell på Finnskogen
8
Finnskogtoppen Velværehotell: Erfaringer & anmeldelser

Finnskogtoppen Velværehotell

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Finnskogtoppen Velværehotell. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet tilbyr en rolig atmosfære som er ideell for avslapning og selvpleie, med muligheter for spa-behandlinger og en meny med sunn mat.
 • Gjestene kan nyte forskjellige aktiviteter som yoga, vandreturer i Finnskogen, samt tilgang til et spa med kvalitetsbehandlinger.
 • Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser med vakker utsikt, noe som gir en fredelig og fornyende opplevelse.
 • Finnskogtoppen legger stor vekt på gjestenes velvære, noe som reflekteres i deres wellness-programmer og mat tilbud.
Ulemper
 • Hotellet ligger dypt inne i Finnskogen, noe som kan gjøre det vanskelig tilgjengelig med begrensede offentlige transportmuligheter.
 • Pga. høyt volum av henvendelser kan det være lang ventetid på telefon, spesielt i høysesongen.

Finnskogtoppen Velværehotell ligger i hjertet av de dype skogene, langt fra byens støy. Her finner gjestene ro og velvære i vakker natur. Hotellet tilbyr et bredt utvalg av behandlinger som massasjer og kroppsinnpakninger.

Gjestene kan også nyte yoga og meditasjon for ekstra avslapping.

Finnskogtoppen Velværehotell spa
Finnskogtoppen Velværehotell hotellrom

Rommene har utsikt over den fredelige skogen, noe som gjør opplevelsen enda mer spesiell. På Finnskogtoppen kan besøkende også utforske markerte stier til fots eller på sykkel.

Hotellet har en restaurant som serverer sunn og næringsrik mat, perfekt for å fullføre en dag med selvpleie og avslapping.

Fordeler med et spaopphold

Et spaopphold gir avslapping for kropp og sinn. Folk føler seg ofte stresset i hverdagen. På et spahotell, som for eksempel Radisson Blu Resort Trysil, kan de ta en pause fra alt stresset.

De får tid til å puste ut og lade batteriene. Massasjer og varme bad reduserer muskelspenninger og bedrer blodsirkulasjonen. Dette gjør at man sover bedre om natten.

I tillegg styrker et spaopphold den mentale helsen. Å være omgitt av naturen, som ved Savalen Fjellhotell & Spa, hjelper mange å finne roen. Aktiviteter som yoga eller meditasjon øker følelsen av velvære.

Folk kommer tilbake fra spaoppholdet med ny energi og en følelse av å ha blitt fornyet. De er klar til å møte hverdagens utfordringer med et smil.

Spa-hotell.no
Logo