Beste spahotell i Kristiansand (2024)

Forbrukeren har testet spahotell i Kristiansand. Bruk vår oversikt for å se hvordan kunder har rangert de beste spahotellene på sørlandet.
Spahotell Kristiansand

Clarion Hotel Ernst er beste spahotell i Kristiansand per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder. Det finnes også flere andre hotell som skiller seg ut med positive fortegn. Vi har tatt for oss alle spahotell på Sørlandet for å veilede deg mot et avslappende og behagelig opphold.

Slik kårer vi beste spahotell i Kristiansand

Vi kårer beste spahotell som ligger nære Kristiansand og på Sørlandet gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. I tillegg til dette samler vi vurderinger fra kunder direkte her på vår nettside. Alle hotell er rangert fra 1-5 fra ekte norske forbrukere.

1

Clarion Hotel Ernst – Beste spahotell i Kristiansand

Clarion Hotel Ernst – Testens soleklare vinner!
8.5
Clarion Hotel Ernst: Erfaringer & anmeldelser

Clarion Hotel Ernst

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Clarion Hotel Ernst. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet er lokalisert sentralt i Kristiansand, nær hovedgaten for gående, stranden, og andre kulturelle attraksjoner, noe som gjør det ideelt for både turister og forretningsreisende.
 • Hotellet skryter av å ha en kvalitetsrestaurant og bar som tilbyr variert og velsmakende mat og drikke.
 • Clarion Hotel Ernst kombinerer tradisjonell arkitektur med moderne kunst og internasjonal design, noe som skaper en unik atmosfære.
 • Hotellet har en sterk bærekraftsprofil og arbeider aktivt for å redusere sitt miljøavtrykk, noe som gjenspeiles i deres bærekraftsvurdering.
Ulemper
 • Noen gjester kan finne prisene høye i forhold til den opplevde verdien, spesielt med tanke på romstandardene og tilleggstjenester.
 • Selv om hotellet tilbyr privat parkering, kan prisen for dette oppleves som høy, og det kan være nødvendig å reservere plass på forhånd for å sikre tilgjengelighet.

Clarion Hotel Ernst ligger midt i hjertet av Kristiansand, like ved den livlige Fiskebrygga. Dette hotellet har et moderne utseende og tilbyr flotte fasiliteter for gjestene sine. Fra spa-avdelingen kan man slappe av og nyte luksuriøse behandlinger.

Dette spahotellet er perfekt for alle som besøker Sørlandet, enten man reiser alene, med en partner eller med familien. Kristiansand er kjent for å være en solrik by som tiltrekker seg mange besøkende hver sommer.

Clarion Hotel Ernst spa
Clarion Hotel Ernst hotellrom

Clarion Hotel Ernst gjør oppholdet spesielt med sin sentrale beliggenhet, nær de beste attraksjonene og aktivitetene byen har å tilby.

Et opphold for å revitalisere kropp og sjel.

2

Arendal Herregaard

Arendal Herregaard – En flott spaopplevelse i Arendal.
8
Arendal Herregaard: Erfaringer & anmeldelser

Arendal Herregaard

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Arendal Herregaard. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse …
Fordeler
 • Hotellet er vakkert plassert nær Skagerrakkysten på Tromøy, omgitt av natur og nær Spornes strand, noe som gir perfekte muligheter for friluftsaktiviteter og avslapning.
 • Arendal Herregaard tilbyr et romantisk spa med oppvarmet innendørs svømmebasseng, kaldkulp, boblebad og ulike badstuer, perfekt for avslapning og velvære.
 • Gjestene kan nyte god mat og drikke i restauranten, som legger vekt på lokale og kortreiste råvarer, noe som sikrer en smakfull og autentisk opplevelse.
 • Hotellet tilbyr ulike pakker som inkluderer alt fra romantiske opphold til «girlfriend getaways», med aktiviteter som er designet for å forbedre gjesteopplevelsen.
Ulemper
 • Noen av pakkene og tilbudene kan oppfattes som dyre, avhengig av budsjett og forventninger.
 • Selv om den naturskjønne beliggenheten er et stort pluss, kan den også være en ulempe for de som ønsker enkel tilgang til byfasiliteter og transportmuligheter.

Arendal Herregaard ligger vakkert til på Sørlandet. Dette stedet gir gjester luksus med en følelse av historie og sjarm. Her kan man nyte roen ved sjøen og samtidig oppleve ekte norsk natur.

Spaet på Arendal Herregaard tilbyr mange behandlinger for avslapning og velvære. Gjestene kan velge mellom massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsinnpakninger.

Arendal Herregaard spa
Arendal Herregaard rom

Hotellet har også fine rom med utsikt over det omkringliggende landskapet. Mange velger Arendal Herregaard for å komme bort fra hverdagens stress. Det er en perfekt kombinasjon av komfort, naturskjønnhet og luksuriøse spaopplevelser.

3

Scandic Kristiansand Bystranda

Scandic Kristiansand Bystranda – Spahotell i Kristiansand sentrum
8
Scandic Kristiansand Bystranda: Erfaringer & anmeldelser

Scandic Kristiansand Bystranda

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Scandic Kristiansand Bystranda. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din …
Fordeler
 • Hotellet ligger ved Bystranda, kun en kort spasertur fra Kristiansands populære handlegate, Markensgate, noe som gir enestående tilgang til både strand og byliv.
 • Scandic Kristiansand Bystranda tilbyr familievennlige fasiliteter som lekerom og nærhet til Aquarama Bad, et senter med badeland, treningsstudio og spa, som gir en aktiv og avslappende opplevelse for alle aldre.
 • Hotellet er kjent for sin utmerkede frokost, og gjester kan også nyte måltider i hotellets restaurant som tilbyr varierte matretter.
 • Med tilpassede rom og fasiliteter sikrer hotellet at funksjonshemmede gjester også kan ha et komfortabelt opphold.
Ulemper
 • Selv om hotellet tilbyr privat parkering, kan dette medføre en ekstra kostnad som ikke alltid verdsettes av alle gjester.
 • På grunn av sin sentrale beliggenhet ved stranden og nærhet til offentlige fasiliteter som Aquarama, kan det oppleves som støyende spesielt i høysesongen.

Scandic Kristiansand Bystranda gir gjester en avslappende spa-opplevelse med moderne innretninger. Dette spahotellet i Kristiansand ligger perfekt til ved siden av Bystranda. Folk kan gå til stranden og nyte solen.

Hotellet skryter av rom med høy komfort og en rikholdig frokost.

Scandic Kristiansand Bystranda spa
Scandic Kristiansand Bystranda hotellrom

Fra Scandic Kristiansand Bystranda kan gjestene beundre den flotte havutsikten. Mange velger dette hotellet for å kombinere et spaopphold med byens tilbud. Det er et ettertraktet valg for de som vil utforske det beste ved Kristiansand og Sørlandet.

4

Strand Hotel Fevik

Strand Hotel Fevik – Et bra spahotell på Sørlandet
8
Strand hotell Fevik: Erfaringer & anmeldelser

Strand hotell Fevik

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Strand hotell Fevik. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet har en førsteklasses plassering ved stranden i Fevik, som gir gjestene direkte tilgang til sjøen og vakre naturområder.
 • Gjestene kan nyte hotellets spa- og velværefasiliteter, inkludert behandlinger og avslappingsområder, som bidrar til en avslappende opplevelse.
 • Med sin funksjonalistiske stil fra 1930-tallet og moderne fasiliteter, tilbyr hotellet en unik blanding av gammel sjarm og ny komfort.
 • Gjestene på hotellet setter stor pris på det vennlige personalet, renholdet, komforten og generelt gode fasiliteter.
Ulemper
 • Noen gjester kan oppleve at prisene er litt høye, spesielt i forhold til mat og drikke tilbudene på hotellet.
 • Noen av aktivitetene og fasilitetene, som yoga på stranden, er kun tilgjengelige i høysesongen, noe som kan påvirke opplevelsen for besøkende utenfor denne perioden.

Etter et opphold på Scandic Kristiansand Bystranda, er Strand hotell Fevik et glimrende valg for de som søker en unik opplevelse ved sjøen. Dette hotellet byr på luksuriøse rom og toppmoderne fasiliteter, alt sammen med en slående utsikt over det blå havet.

Her kan gjester slappe av i elegante omgivelser og nyte roen som området tilbyr.

Strand Hotel Fevik spa
Strand Hotel Fevik hotellrom

Hotellet ligger perfekt til for eventyrere som ønsker å oppdage skjærgården og de vakre øyene nær Kristiansand. Uansett om du reiser alene, med partneren din, eller med familien, passer Strand hotell Fevik for alle.

Det moderne designet og de flotte fasilitetene setter rammen for en avslappende ferie på Sørlandet.

Opplev roen ved havet på Strand hotell Fevik, ditt neste eventyr venter.

Fordeler med et spaopphold i Kristiansand

Et spaopphold i Kristiansand gir ro i kroppen og sjelen, og lar deg nyte bylivet.

Avslapning og stressreduksjon

I Kristiansand finner du spahotell som gir kropp og sjel en pause. Solen skinner ofte her, og det hjelper på humøret. På disse hotellene kan du slappe av og glemme hverdagens stress.

Behandlinger og varme bad senker stressnivået ditt. Du føler deg roligere etter et besøk.

Mange velger Kristiansand for en avslappende ferie. Byen er kjent for å kombinere spa med flotte byopplevelser. Du kan nyte roen på hotellet, og så utforske byen. Dette gjør ferien både beroligende og spennende.

Neste punkt handler om hvordan et spaopphold kan kombineres med å oppleve byen.

Kombinasjon av spaopphold og byopplevelser

Etter en dag full av avslapning på spahotell i Kristiansand, kan gjester utforske byens attraksjoner. Byen skinner med solrike dager og inviterer til oppdagelsesturer. Besøkende kan nyte vakre parker, spennende museer og koselige kafeer.

Dette gjør Kristiansand til et perfekt sted for de som ønsker både ro og eventyr.

Spahotellene ligger nær sentrum, så det er lett å kombinere velvære med byliv. Gjester kan starte dagen med en beroligende massasje og avslutte den med en konsert eller et restaurantbesøk.

Slik får man det beste fra to verdener mens man bor i Kristiansand.

Spa-hotell.no
Logo