Beste spahotell i Oslo (2024)

Forbrukeren har testet spahotell i Oslo. Bruk vår oversikt for å se hvordan kunder har rangert de ulike hotellene.
Spahotell Oslo

Son Spa er beste spahotell i Oslo basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder. Det finnes også flere andre hotell som skiller seg ut med positive fortegn. Vi har tatt for oss alle spahotell rundt oslo for å veilede deg mot et avslappende og behagelig opphold.

Slik kårer vi beste spahotell i Oslo

Vi kårer beste spahotell i Oslo gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. I tillegg til dette samler vi vurderinger fra kunder direkte her på vår nettside. Alle hotell er rangert fra 1-5 fra ekte norske forbrukere.

1

Son Spa – Beste spahotell i Oslo

Son Spa – Testens klare vinner!
9
Son Spa: Erfaringer & anmeldelser

Son Spa

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Son Spa. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse etter ditt …
Fordeler
 • Son Spa ligger idyllisk til på sjøkanten i den sjarmerende kystbyen Son, noe som gir vakker utsikt og en rolig atmosfære.
 • Med et omfattende spa som inkluderer ulike bassenger, badstuer og et bredt spekter av behandlinger, tilbyr Son Spa en førsteklasses velværeopplevelse.
 • Son Spa er bare en kort kjøretur fra Oslo, noe som gjør det til et praktisk tilfluktssted for de som søker en pause fra bylivet uten å måtte reise langt.
 • Hotellet legger stor vekt på gastronomi, med en restaurant som tilbyr retter laget av lokale råvarer og med en imponerende utsikt over vannet.
Ulemper
 • Som et luksuriøst spa-resort, kan kostnadene ved opphold og behandlinger på Son Spa være på den høyere siden, noe som kan være et hinder for noen besøkende.
 • Hotellet er også et populært sted for konferanser og bedriftsarrangementer, noe som til tider kan føre til at det føles travelt og mindre avslappende for fritidsgjester.

Son Spa ligger vakkert til ved sjøen, omgitt av natur. Hotellet skryter av en stor marina og egen strandlinje. Gjestene kan nyte utsikten og frisk luft rett utenfor døren.

Son spa utendørs
Son Spa Hotellrom

Spa-området er imponerende med to etasjer fylt med velvære. Her tilbys ulike spabehandlinger som gir fullstendig avslapning. Hver gjest finner noe de liker, enten det er massasje, ansiktsbehandlinger eller basseng.

Velvære på hvert nivå – opplev roen ved sjøen hos Son Spa.

2

Grand Hotel

Grand Hotel – Luksushotell midt i Oslo
9
Grand Hotel: Erfaringer & anmeldelser

Grand Hotel

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Grand Hotel i Oslo. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse …
Fordeler
 • Hotellet har en lang og rik historie, og er kjent for sin klassiske arkitektur og elegante innredning, noe som tiltrekker seg både lokale og internasjonale gjester.
 • Tilbudet inkluderer et velutstyrt spa, et moderne treningsrom og en kjent takterrasse bar med fantastisk utsikt over byen.
 • Grand Hotel er kjent for sin høye servicegrad, med et dedikert personale som sikrer at gjestenes opphold er komfortabelt og problemfritt.
Ulemper
 • Som et av de mest eksklusive hotellene i byen, kan prisen for et opphold være høy, noe som kan være utenfor budsjettet for noen reisende.
 • På grunn av sin sentrale beliggenhet kan det være støy fra gaten, spesielt i rommene som vender mot hovedgaten, noe som kan påvirke oppholdets ro og komfort.

Grand Hotel Oslo by Scandic ligger i hjertet av byen. Det er nær butikker, spisesteder og kongens hjem. Dette hotellet er kjent som Norges mest berømte sted å bo med utrolig følelse, bekvemmelighet og stil.

Gjestene kan nyte både bylivet og roen fra spabehandlinger.

Grand Hotel hotellrom
Grand Hotel spa

Hotellet skryter av avslappende spa-områder for sine gjester. Det blander ferie i byen med fredelige spa-gleder. Folk kommer hit for å slappe av i elegante omgivelser. Grand Hotel Oslo by Scandic har alt man trenger for en perfekt ferie.

3

The Thief

The Thief – Moderne spahotell i Oslo sentrum
8.5
The Thief: Erfaringer & anmeldelser

The Thief

Her kan du lese forbrukerens erfaring med The Theif. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse etter …
Fordeler
 • Hotellet har flere restauranter som serverer gourmetmat, med en vekt på bærekraftige og lokale råvarer.
 • The Thief tilbyr førsteklasses fasiliteter, inkludert et spa, et treningssenter og en takterrasse med utsikt over Oslofjorden.
 • Hotellet er kjent for sin moderne kunst og design, med verk fra kjente kunstnere og designere utstilt overalt i eiendommen.
 • The Thief ligger på Tjuvholmen, en eksklusiv og kunstfokusert øy i Oslofjorden, noe som gir en unik og attraktiv beliggenhet.
Ulemper
 • Som et luksushotell har The Thief relativt høye priser, både for rom og tilleggstjenester, noe som kan være kostbart for mange gjester.
 • Hotellets trendy og moderne stil kan være overveldende for noen gjester som foretrekker en mer klassisk eller lavmælt atmosfære.

The Thief ligger nær Kongepalasset og shoppingområder. Dette hotellet skaper en luksuriøs atmosfære med sin kunst og elegante design. De har et spa med sauna, vannbasseng og tyrkisk dampbad.

Gjestene kan slappe av og føle seg vel.

The Thief spa
The Thief hotellrom

På The Thief kan du velge mellom mange forskjellige behandlinger og massasje. Hotellet er perfekt for de som vil kombinere bytur med avslapning. Du finner også flotte spisesteder og butikker i nærheten.

4

The Well Spa & Hotel

The Well – Avslapping for alle pengene
8.5
The Well Spa & Hotel: Erfaringer & anmeldelser

The Well

Her kan du lese forbrukerens erfaring med The Well Spa & Hotel. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Spisestedet på hotellet tilbyr gourmetmat med fokus på sunne og næringsrike ingredienser, ideelt for de som ønsker å fortsette en helsefremmende livsstil under oppholdet.
 • The Well er et voksenfokusert spa og hotell, noe som sikrer en rolig og avslappet atmosfære uten forstyrrelser fra barn.
 • Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser i nærheten av Oslo, tilbyr en fredelig og avslappende atmosfære perfekt for avkobling.
 • The Well er kjent for sitt store og varierte spa-tilbud, med over 100 forskjellige spa- og velværebehandlinger, inkludert saunaer, bassenger og opplevelsesdusjer.
Ulemper
 • Fordi The Well er et voksenfokusert sted, er personer under 18 år ikke tillatt, noe som kan være en ulempe for familier.
 • Som et premium spa- og velværesenter kan kostnadene ved opphold og behandlinger være høye, noe som kan være utenfor rekkevidde for noen besøkende.

Fra den urbane luksusen ved Grand Hotel Oslo by Scandic, beveger vi oss til en annen type oase. The Well Spa & Hotel, kjent som Nordens største paradis for velvære, ligger bare et kvarter fra Oslo.

Her finner du et imponerende utvalg av fasiliteter for avslapning. Med 15 badstuer, 11 svømmebassenger og 25 rom for behandlinger, er det klart for enhver at dette stedet tar velvære på alvor.

The Well Spa & Hotel
The Well spa hotellrom

Gjester kommer hit for å oppleve alt fra beroligende massasjer til luksuriøse bad og skreddersydde behandlinger som revitaliserer kropp og sjel. The Well gjør det enkelt å glemme hverdagens stress og dykke inn i total avslapping, kun en kort reise fra hovedstadens pulserende liv.

5

Sommerro

Sommerro – Et meget bra spahotell i Oslo
8.5
Sommerro: Erfaringer & anmeldelser

Sommerro

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Sommerro. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse etter …
Fordeler
 • Sommerro tilbyr et bredt utvalg av kulturelle aktiviteter og arrangementer, noe som gir gjester en rik kulturell opplevelse under oppholdet.
 • Hotellet er utstyrt med høykvalitets fasiliteter, inkludert velvære- og spa-tilbud som bidrar til en følelse av luksus og avslapning.
 • Bygningen og interiøret er nøye utformet med fokus på estetikk og komfort, noe som skaper en unik og tiltalende atmosfære.
 • Sommerro ligger i et område som er lett tilgjengelig og nært andre viktige attraksjoner, noe som gjør det praktisk for utforskning av området rundt.
Ulemper
 • Kvaliteten og beliggenheten kan reflekteres i prisen, noe som kan være en ulempe for noen besøkende som søker mer budsjettsnille alternativer.
 • På grunn av sin sentrale beliggenhet kan det forekomme støy fra omgivelsene, noe som kan være en ulempe for de som foretrekker et roligere opphold.

Sommerro skinner som et moderne hotell. Det har et kunstfylt interiør og en elegant takterrasse med utsikt man sent glemmer. Hotellet frister med en spa-avdeling som inkluderer sauna, basseng og tyrkisk bad, alt for å gi gjester en uforglemmelig og avslappende opplevelse.

Sommerro spa
Sommerro hotellrom

Spaområdet strekker seg over to nivåer og tilbyr luksus på hvert hjørne. Med sin beliggenhet ved marinaen, er Sommerro det perfekte stedet for de som søker både ro og muligheten til å utforske omgivelsene.

Neste på listen er Scandic Holmenkollen Park, som også har mye å by på for sine gjester.

6

Scandic Holmenkollen Park

Scandic Holmenkollen Park – Flott spa på vestkanten i Oslo
8.5
Scandic Holmenkollen Park: Erfaringer & anmeldelser

Scandic Holmenkollen Park

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Scandic Holmenkollen Park. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet ligger høyt over Oslo, med fantastisk utsikt over byen og omkringliggende natur, noe som gjør det til et attraktivt sted for både rekreasjon og avslapping.
 • Etter omfattende renoveringer tilbyr hotellet en blanding av historisk sjarm og moderne design, inkludert en stor spa-avdeling og velutstyrt treningssenter.
 • Hotellets beliggenhet ved Holmenkollen nasjonalanlegg og nærhet til Nordmarka gjør det ideelt for ulike utendørsaktiviteter som ski og fotturer.
 • Hotellet tilbyr et unikt vafler-konsept og en à la carte-meny med fokus på kortreiste norske og nordiske råvarer.
Ulemper
 • På grunn av høy etterspørsel og begrenset kapasitet, kan det være vanskelig å få booket spa-tjenester, spesielt under høysesongen.
 • Selv om utsikten er spektakulær, ligger hotellet en halvtime med offentlig transport fra Oslo sentrum, noe som kan være mindre praktisk for de som ønsker å tilbringe mye tid i bykjernen.

Scandic Holmenkollen Park har utsikt over Oslo. Dette hotellet tilbyr et stort spa med basseng, dampbad og gym. Besøkende kan slappe av og nyte luksusen i dette historiske hotellet.

Med 336 rom og suiter finner alle noe de liker. Det har også spisesteder og drikkesteder for enhver smak.

Scandic Holmekollen Park trening
Scandic Holmekollen Park hotellrom

Hotellet ligger ikke langt fra Holmenkollen skiområde og nasjonalt skianlegg. Dette gjør det lett for gjester å prøve ski eller se på sportsbegivenheter. For de som reiser i jobb, er møterom tilgjengelig.

Scandic Holmenkollen Park gjør det enkelt å utforske Oslo takket være god tilkobling til offentlige transportmidler.

Finn roen over byens tak på Scandic Holmenkollen Park.

7

Holmen Fjordhotell

Holmen Fjordhotell – Et bra alterantiv 20 km utenfor Oslo
8.5
Holmen Fjordhotell: Erfaringer & anmeldelser

Holmen Fjordhotell

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Holmen Fjordhotell. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse …
Fordeler
 • Hotellet ligger ved strandkanten med vakker utsikt over Vestfjorden, omgitt av rekreasjonsområder og badestrender, noe som tilbyr en unik og naturskjønn opplevelse.
 • Med 46 møterom og kapasitet til å huse opptil 305 personer, tilbyr hotellet omfattende fasiliteter for både små møter og store konferanser.
 • Hotellet har et innbydende spa, perfekt for avslapping etter en travel dag, samt tilgang til diverse velværetjenester som matkurs og vinsmaking.
 • Hotellet legger vekt på å tilby høykvalitets måltider med fokus på ferske fisk- og skalldyrsretter, i tillegg til et bredt utvalg av ost, salater og kaker fra eget konditori.
Ulemper
 • Selv om noen parkeringsplasser er gratis, har hotellet også et parkeringshus hvor det kreves avgift, noe som kan være en ekstra kostnad for besøkende.
 • Hotellet ligger omtrent 18 kilometer fra Oslo, noe som kan være mindre praktisk for de som ønsker å tilbringe tid i hovedstaden og foretrekker nærhet til byens fasiliteter og attraksjoner.

Etter å ha utforsket det historiske Scandic Holmenkollen Park, tar vi turen nærmere sjøen hvor Holmen Fjordhotell inviterer til et unikt opphold. Dette hotellet skinner virkelig med sin beliggenhet ved vannet, komplett med egen båthavn og strandlinje.

Her kan gjestene trekke frisk luft ved sjøen og nyte roen i maritime omgivelser.

Holmen fjordhotell spa
Holmen fjordhotell hotellrom

Hotellet skryter av et storslått spa på to etasjer, fylt med alt fra avslappende badstuer til et energigivende tyrkisk dampbad. Med tilbud som massasje og ulike behandlinger, er det lett å forstå hvorfor mange velger dette stedet for en spaopplevelse utenom det vanlige.

For de eventyrlystne byr Holmen Fjordhotell også på fantastiske ski- og turstier i nærheten, noe som gjør det til et perfekt valg uansett årstid.

Fordeler ved å bo på et spahotell i Oslo

Å bo på et spahotell i Oslo gir deg muligheten til å slappe helt av og samtidig utforske byens liv.

Avslappende opphold

Et opphold på et spahotell gir en perfekt flukt fra daglig stress. Man får sjansen til å slappe helt av og lade batteriene. Hotellene tilbyr ulike former for velvære som massasje, ansiktsbehandlinger og varme bassenger.

Disse behandlingene hjelper besøkende å føle seg fornyet og klar for nye utfordringer.

Gjestene kan nyte roen uten å tenke på jobb eller plikter. Frokost inkludert i oppholdet betyr at man kan starte dagen med et deilig måltid uten stress. Gratis Wi-Fi gjør det lett å dele bilder og opplevelser med venner eller bare slappe av med en god film.

På spahotell i Oslo finner man den perfekte balansen mellom luksus og avslapning.

Nyte mat fra byens restauranter

Etter en dag med velvære, venter nye gleder. Oslo bugner av spisesteder som serverer alt fra internasjonal mat til norske delikatesser. Gjestene på spa-hoteller har et hav av muligheter for å prøve ny mat.

Mange kjøkken i byen sender også rettene sine rett til hotellrommet ditt.

Oslo er et paradis for matelskere, med et kjøkken for enhver smak.

Fra gourmetmat til gatekjøkken og alt imellom, Oslo har det. Folk kan utforske ulike kulturer gjennom maten. Enten du er ute etter noe eksotisk eller en tradisjonell norsk rett, finner du det i hovedstaden.

Det gjør det enkelt å kombinere luksusen ved et spaopphold med kulinariske eventyr rundt i byen.

Oppleve Oslos kulturscene

Etter å ha nytt deilige måltider, er det på tide å dykke inn i byens rike kulturliv. Oslo har mange kunstutstillinger, teatre og musikksteder. Byen er stolt hjem til kjente steder som Nasjonalgalleriet, Munch-tårnet og Den norske opera & ballett.

Folk kan se stykker på Oslo Konserthus og Det Norske Teatret.

Oslo holder også mange festivaler og hendelser hele året. Eksempler inkluderer Oslo Jazzfestival og Øyafestivalen. Disse festene tilbyr noe for alle, fra musikkelskere til de som er mer interesserte i visuell kunst.

Ved å besøke disse stedene får man en smak av lokal kultur og tradisjon.

Aktiviteter som kan komplementere et spaopphold i Oslo

Etter en dag på spa, kan man utforske mer av Oslo. Byen tilbyr turstier for lange turer og spennende museer for kulturinteresserte.

Øyhopping i Oslofjorden

Øyhopping i Oslofjorden er en flott måte å oppleve de vakre øyene på. Mange tar båtturer for å utforske disse perlene. På turene kan man se strender, fantastisk natur og mye mer.

Det finnes flere selskaper som arrangerer disse turene, så det er lett å finne en som passer.

Øyhopping gir en unik mulighet til å oppleve Oslofjordens skjønnhet, med sine vakre øyer og rike dyreliv.

Besøkende elsker å se det lokale dyrelivet og kystkulturen mens de reiser fra øy til øy. Disse turene er perfekte for de som søker avslapning og nye opplevelser nær naturen.

Besøke museer på Bygdøy

Etter en dag med øyhopping kan et besøk på Bygdøy være en fin overgang. Bygdøy huser museer som Vikingskipshuset og Frammuseet. Disse stedene viser frem berømte norske skip, som vikingskip og polarforskningsfartøyer.

Museene gir en dypere forståelse av Norges maritime historie og kulturarv.

På Bygdøy kan besøkende utforske Kon-Tiki Museet og Norsk Maritimt Museum også. Disse museene tilbyr en unik innsikt i eventyrlige reiser og sjøfartshistorie. Det er en ideell måte å tilbringe dagen på for de som vil lære mer om Norges rike kultur.

Fotturer og skiturer i Oslomarka

Oslomarka er et flott sted for både fotturer og skiturer. Her kan folk nyte naturen året rundt. Om vinteren er marka dekket av snø, perfekt for de som elsker å gå på ski. Sommeren tilbyr grønne skoger og friluftsliv for vandrere.

Mange velger Oslomarka fordi det er lett å komme seg dit fra sentrum.

Det finnes ulike løyper for alle nivåer i Oslomarka. Nybegynnere og erfarne eventyrere kan finne stier som passer dem. Også familier med barn kan ha det gøy her. For de som vil ha en lengre tur, byr Oslomarka på flere dags- og helgeturer med overnatting i hytter.

Skiene glir lett på de godt preparerte løypene om vinteren, mens sommerstiene inviterer til oppdagelsesferder i skogen.

Opplevelse av byens badstuekultur

I Oslo kan du prøve badstuer ved sjøen. Dette gir en unik opplevelse av byens kultur.

Muligheter for badstueopplevelser ved sjøen

Oslo byr på unike badstueopplevelser ved vannkanten. Folk kan nyte varmen fra en badstue med utsikt over fjorden. Dette gir en spesiell følelse av å være nære naturen samtidig som man slapper av.

Flere steder tilbyr dette, blant annet ved populære områder som Grünerløkka og Gamle Oslo. Her kan man kombinere badstuetid med et friskt dukkert i sjøen.

Besøkende finner også flytende badstuer som ankrer opp langs Oslofjorden. Dette er en unik måte å oppleve byens sjøside på, spesielt om sommeren. Man kan leie disse badstuene for private gruppeopplevelser eller delta på offentlige sesjoner.

Dette tilbudet trekker både lokalbefolkningen og turister som søker en annerledes spaopplevelse.

Spørsmål og svar om spahotell i Oslo

Hvordan komme seg fra Oslo til Son Spa?

Dersom man ikke kjører kan man enten ta tog fra Oslo S og til Sonsveien. Deretter anbefales det å ta taxi siste stykket.

Om sommeren kan man som et alternativ ta båt fra Aker brygge og til Son.

Hva gjør man på spa?

På spa kan man velge mellom ulike behandlinger som massasje, manikyr, pedikyr, varmebehandlinger, detoxbehandlinger med mer. En spabehandling skal gi en avslappende og beroligende følelse.

Kan man bruke eget badetøy på spa?

Ja, man bruker eget badetøy på spa. Spahotellet vil tildele deg tøfler og morgenkåpe.

Spa-hotell.no
Logo