Beste spahotell i Stockholm (2024)

Forbrukeren har testet spahotell i Stockholm. Bruk vår oversikt for å se hvordan kunder har rangert de beste spahotellene i Sveriges største by.
Spahotell Stockholm

Grand Hotel er beste spahotell i Stockholm per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder. Det finnes også flere andre hotell som skiller seg ut med positive fortegn. Vi har tatt for oss alle spahotell nære den svenske hovedstaden for å veilede deg mot et avslappende og behagelig opphold.

Slik kårer vi beste spahotell i Stockholm

Vi kårer beste spahotell som ligger nære Stockholm gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. I tillegg til dette samler vi vurderinger fra kunder direkte her på vår nettside. Alle hotell er rangert fra 1-5 fra ekte norske forbrukere.

Se også: Spahotell i Gøteborg.

1

Grand Hotel – Beste spahotell i Stockholm

Grand Hotel Stockholm – Testens klare vinner!
10
Grand Hotel Stockholm: Erfaringer & anmeldelser

Grand Hotel Stockholm

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Grand Hotel Stockholm. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet ligger ved Stockholms sjøfront, med fantastisk utsikt over Kongeslottet og Gamla Stan, Stockholms gamleby.
 • Gjestene har tilgang til førsteklasses fasiliteter, inkludert to Michelin-stjerne restauranter, en toppmoderne nordisk spa, og vakkert innredede rom.
 • Personalet på Grand Hotel Stockholm er kjent for å være svært vennlige og hjelpsomme, noe som forbedrer den generelle gjesteopplevelsen.
 • Hotellet har en rik historie og elegant dekor, og er vertskap for kjendiser og dignitærer, noe som gjør det til et prestisjefylt overnattingsvalg.
Ulemper
 • De luksuriøse tjenestene og den sentrale beliggenheten kommer med en høy prislapp, noe som kanskje ikke passer for alle budsjetter.
 • Noen anmeldelser nevner at dekoren og møbleringen kan virke noe datert, noe som kanskje ikke tiltrekker seg gjester som foretrekker en mer moderne estetikk.

Grand Hotel Stockholm ligger ved vannet og skinner som en juvel i byen. Hotellet tilbyr luksuriøse rom og suiter, topp moderne fasiliteter og en fantastisk utsikt over det kongelige slottet.

Med gratis wi-fi og frokost inkludert, setter hotellet standarden for komfort og stil.

Grand Hotel Stockholm spa
Grand Hotel stockholm hotellrom

Gjestene kan nyte deilige måltider i hotellets restauranter eller slappe av i det sofistikerte spaet. Dette historiske hotellet har vært vertskap for kjendiser og kongelige gjester gjennom årene.

Opplev ekte luksus og tidløs eleganse på Grand Hotel Stockholm.

2

Hôtel Reisen

Hôtel Reisen – Et flott luksushotell med spa
10
Hôtel Reisen: Erfaringer & anmeldelser

Hôtel Reisen

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Hôtel Reisen. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse etter …
Fordeler
 • Hotellet, med røtter tilbake til 1617, kombinerer historisk eleganse med moderne komfort etter nylige oppussinger. Dette inkluderer velutstyrte rom og offentlige fasiliteter som opprettholder den historiske sjarmen.
 • Hôtel Reisen ligger direkte ved Stockholms maleriske sjøfront og bruker Gamla Stan som en sjarmerende bakgrunn, noe som tilbyr spektakulære utsikter og enkel tilgang til lokale severdigheter.
 • Hotellet skilter med flere spisealternativer, inkludert en restaurant som serverer klassiske svenske retter med sesongens smaker og en cocktailbar som er populær blant lokalbefolkningen.
 • Hôtel Reisen tilbyr et svensk spa-opplevelse i en historisk setting med kaldt basseng og sauna, samt et døgnåpent treningsstudio.
Ulemper
 • Noen av rommene på hotellet har ikke aircondition, noe som kan være en ulempe, spesielt om sommeren.
 • Selv om rommene er moderne og funksjonelle, kan noen av dem oppleves som små, noe som kan være en utfordring for gjester med behov for mer plass.

Etter å ha sett på Grand Hotel Stockholm, flytter vi blikket mot Hôtel Reisen. Dette hotellet ligger i hjertet av Stockholm, nær mange kjente severdigheter. Gjestene kan nyte fantastisk utsikt over vannet og byen.

Hôtel Reisen er kjent for sitt luksuriøse spa. I spaet kan besøkende slappe av og få nye krefter. De tilbyr ulike behandlinger som gjør oppholdet enda bedre.

Hôtel Reisen
Hôtel Reisen hotellrom

Hôtel Reisen har også en historisk sjarm. Bygningen er fra det 17. århundre. Den har en rik historie som gjester ofte finner interessant. Rommene er elegante og komfortable, perfekte for de som søker en rolig stund.

Hotellets restaurant serverer deilige retter som vil tilfredsstille enhver smak. For de som ønsker å utforske byen, ligger hotellet nær flere attraksjoner, inkludert museer og parker.

3

Freys Hotel

Freys Hotel
10
Freys Hotel: Erfaringer & anmeldelser

Freys Hotel

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Freys Hotel. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse etter …
Fordeler
 • Freys Hotel ligger meget sentralt med enkel tilgang til Stockholm sentralstasjon og Arlanda Express, noe som gjør det til et utmerket utgangspunkt for sightseeing og transport.
 • Hotellet drives av en familie og tilbyr en varm og innbydende atmosfære med 127 individuelt designede rom.
 • Freys Hotel tilbyr en populær Belgobaren Restaurant kjent for sitt brede utvalg av belgiske øl og økologiske blåskjell, i tillegg til rabatter for hotellgjester på måltider.
 • Hotellet er Green Key-sertifisert og har implementert flere miljøvennlige tiltak som resirkulerbare shampoo-flasker og energibesparende belysning. Det støtter også lokale veldedighetsorganisasjoner.
Ulemper
 • Noen av rommene, spesielt enkeltrommene, kan oppleves som små, selv om de er koselige og komfortable.
 • Restauranten på hotellet er svært populær og kan være fullbooket, noe som kan være en ulempe for gjester som ikke har forhåndsbestilt bord.

Freys Hotel ligger sentralt i Stockholm. Dette gjør det enkelt for gjester å utforske byen. Hotellet tilbyr koselige rom og utmerket service. Gjestene kan nyte god mat på hotellets restaurant.

Freys Hotel Stockholm spa
Freys Hotel Stockholm hotellrom

Freys Hotel har også et unikt spa-tilbud. De bruker naturlige produkter for behandlinger. Dette gir en ekstra avslappende opplevelse.

4

Villa Dagmar

Villa Dagmar
10
Villa Dagmar: Erfaringer & anmeldelser

Villa Dagmar

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Villa Dagmar. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse etter …
Fordeler
 • Villa Dagmar ligger i hjertet av Östermalm, en eksklusiv bydel i Stockholm, nær Östermalms Saluhall og med lett tilgang til både lokale attraksjoner og offentlig transport.
 • Hotellet tilbyr toppmoderne fasiliteter, inkludert et velværesenter med et bredt utvalg av behandlinger, et moderne fitness-senter, og elegante rom og suiter designet med luksus i tankene.
 • Villa Dagmar huser flere restauranter drevet av anerkjente og prisnominerte svenske kokker, og tilbyr alt fra lokale til internasjonale retter.
 • Hotellet har oppnådd høye poengsummer for sine rom, renhet, og offentlige områder i Michelin-guiden, noe som understreker kvaliteten på opplevelsen det tilbyr gjestene.
Ulemper
 • På grunn av sin sentrale beliggenhet og populære møteplasser kan det oppstå støy fra gaten, spesielt i helgene. Dette kan være en ulempe for de som foretrekker et roligere miljø.
 • Som et luksushotell i et dyrt distrikt kan kostnadene for opphold være høyere, noe som kan være en ulempe for noen besøkende.

Etter å ha utforsket Freys Hotel, er Villa Dagmar neste stopp for de som søker luksus. Dette spahotellet tilbyr en unik blanding av eleganse og komfort midt i hjertet av Stockholm.

Gjestene kan nyte høykvalitets spa-behandlinger og slappe av i de vakkert designete rommene. Hotellet har også en utmerket restaurant som serverer retter fra hele verden.

Villa Dagmar Stockholm spa
Villa Dagmar hotellrom

Villa Dagmar står ut som et ideelt valg for de som ønsker seg en rolig pause fra byens travle liv. Med sin vakre hage, er det perfekt for morgenkaffe eller en sen kveldstur. For de interesserte i kultur og shopping, ligger hotellet nær kjente museer og butikker.

5

Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm

Radisson Blu Royal Viking Hotel
9
Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm: Erfaringer & anmeldelser

Radisson Blu Royal Viking Hotel

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm. Vi oppfordrer deg til å lese og …
Fordeler
 • Hotellet ligger rett ved Stockholm sentralstasjon, noe som gir enkel tilgang til både offentlig transport og byens attraksjoner.
 • Rommene på hotellet er moderne og godt utstyrte med fasiliteter som luftkondisjonering, luksuriøse senger, minibar og satellitt-TV.
 • Radisson Blu Royal Viking tilbyr flere fasiliteter inkludert et innendørs svømmebasseng, tre restauranter, en bar, og en toppmoderne treningsstudio.
 • Hotellet tilbyr gratis frokost for barn under 7 år og rabattert pris for barn opp til 12 år, noe som gjør det til et godt valg for familier.
Ulemper
 • Tilgang til svømmebassenget og saunaen er ikke inkludert i romprisen og koster ekstra, noe som kan være en ulempe for noen gjester.
 • På grunn av hotellets nærhet til sentralstasjonen, kan noen gjester oppleve støy, spesielt i rommene som vender mot stasjonen.

Radisson Blu Royal Viking Hotel i Stockholm tilbyr luksus og komfort i hjertet av byen. Hotellet har en fantastisk spa-avdeling hvor gjester kan slappe av og lade batteriene. De moderne rommene er utstyrt med alt man trenger for et behagelig opphold.

radisson blu royal viking hotel stockholm
Radisson Blu Royal Viking Hotel hotellrom

Gjester kan nyte utsøkte måltider i hotellets restaurant og ta et forfriskende dykk i svømmebassenget. Hotellet ligger nær sentralstasjonen, noe som gjør det enkelt å utforske Stockholm.

Opplev ekte avslapning og fornyelse på Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm.

6

Elite Palace Hotel Stockholm

Elite Palace Hotel Stockholm
9
Elite Palace Hotel Stockholm: Erfaringer & anmeldelser

Elite Palace Hotel Stockholm

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Elite Palace Hotel Stockholm. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Elite Palace Hotel er sentralt plassert i Vasastan, nær St. Eriksplan Metro Station, og har gode transportforbindelser, inkludert en flybuss som stopper rett utenfor hotellet.
 • Hotellet tilbyr et bredt spekter av fasiliteter som et spa, innendørs svømmebasseng, jacuzzi og et fitnesssenter, noe som gjør det til et attraktivt valg for rekreasjon og avslapning.
 • Elite Palace har en restaurant og pub, som tilbyr et variert utvalg av mat og drikke, inkludert en britisk gastropub på stedet.
 • Med tilgjengelige møterom og bankettfasiliteter, er hotellet også godt egnet for forretningsreisende og arrangementer.
Ulemper
 • Noen tjenester, som tilgang til svømmebasseng og andre spa-fasiliteter, kan medføre ekstra kostnader, noe som kan være en ulempe for noen gjester.
 • Selv om mange finner rommene komfortable og godt utstyrte, har noen gjester rapportert om rom som kan føles litt daterte eller mangler visse forventede bekvemmeligheter.

Fra det moderne Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm, beveger vi oss mot det sjarmerende Elite Palace Hotel Stockholm. Dette hotellet ligger i et rolig område, men er fortsatt nær byens hjerte.

Her finner gjester en herlig blanding av komfort og luksus. Elite Palace er kjent for sin høykvalitets service og vakre rom. Gjestene kan også nyte deilige måltider i hotellets restaurant.

Elite Palace Hotel Stockholm spa
Elite Palace Hotel Stockholm hotellrom

Hotellet skilter med et velværeområde der besøkende kan slappe av og lade batteriene. Etter en lang dag med oppdagelser i Stockholm, er spaet det perfekte stedet å trekke seg tilbake.

For de som ønsker å utforske området, er det flere attraksjoner og aktiviteter i nærheten. Elite Palace Hotel Stockholm gjør det lett for sine gjester å nyte alt byen har å tilby.

7

Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm
9
Clarion Hotel Stockholm: Erfaringer & anmeldelser

Clarion Hotel Stockholm

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Clarion Hotel Stockholm. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet er strategisk plassert ved Skanstull metrostasjon på Södermalm, noe som gir lett tilgang til offentlig transport og nærhet til sentrale attraksjoner i Stockholm.
 • Clarion Hotel tilbyr en restaurant med nordisk inspirerte retter og en terrasse for sommermånedene, samt en variert og populær frokostbuffé som er høyt verdsatt av gjester.
 • Gjestene kan nyte moderne spa-fasiliteter som inkluderer både innendørs og utendørs oppvarmet basseng, dampbad og tørrsauna, perfekt for avslapning etter en dag i byen.
 • Hotellet er dekorert med unik skandinavisk samtidskunst som gir en spesiell atmosfære og en kulturell opplevelse.
Ulemper
 • Tilgang til spaet er ikke inkludert i romprisen, og gjester må betale ekstra for å bruke disse fasilitetene, noe som kan være en ulempe for noen.
 • På grunn av hotellets sentrale plassering i et livlig byområde kan det oppleves noe støy, spesielt i helgene eller under arrangementer.

Etter å ha utforsket Elite Palace Hotel Stockholm, tar vi turen videre til Clarion Hotel Stockholm. Dette hotellet ligger i hjertet av byen og gir gjestene lett tilgang til alt Stockholm har å tilby.

Her finnes rom som passer enhver smak, og de fleste har en spektakulær utsikt over byen eller vannet.

Clarion Hotel Stockholm spa
Clarion Hotel Stockholm hotellrom

På Clarion Hotel Stockholm kan gjestene nyte et førsteklasses spa. Spaet tilbyr et bredt spekter av behandlinger som er perfekte for avslapning etter en lang dag med sightseeing.

Hotellet har også flere restauranter som serverer både lokale og internasjonale retter. For de som ønsker å utforske byens kultur, ligger hotellet nær flere museer og historiske steder.

8

Clarion Collection Hotel Wellington

Clarion Collection Hotel Wellington
9
Clarion Collection Hotel Wellington: Erfaringer & anmeldelser

Clarion Collection Hotel Wellington

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Clarion Collection Hotel Wellington. Vi oppfordrer deg til å lese og dele …
Fordeler
 • Hotellet er plassert i Östermalm, et eksklusivt område i Stockholm, nærheten til Stureplan gir enkel tilgang til shopping, restauranter og underholdning.
 • Hotellet tilbyr alle gjester en inkludert frokost, samt afternoon sweets og kveldsmåltid hver dag, noe som gir god verdi og bekvemmelighet.
 • Hotellet har en rekke komfortable fasiliteter som en avslappende sauna og en koselig loungebar, noe som forbedrer gjesteopplevelsen.
 • Rommene er elegant designet med moderne møbler og noen rom tilbyr balkonger med panoramautsikt over byen.
Ulemper
 • Hotellet har ikke egen parkeringsgarasje, og gjester må benytte offentlig parkering i nærheten som kan innebære ekstra kostnader og begrensninger.
 • På grunn av beliggenheten i et populært og travelt område, kan noen gjester oppleve støy fra gaten, spesielt i helgene.

Clarion Collection Hotel Wellington ligger i hjertet av Stockholm. Dette hotellet tilbyr en unik opplevelse med sin hjemmekoselige atmosfære og personlige service. Gjestene kan nyte en gratis kveldsbuffé, noe som er sjeldent å finne i byen.

Rommene er stilfulle og komfortable, perfekte for både arbeid og avslapning.

Clarion Collection Hotel Wellington
Clarion Collection Hotel Wellington hotellrom

Hotellet har en vakker hage der besøkende kan slappe av etter en lang dag med sightseeing. Det er også nær mange av Stockholms populære attraksjoner som Kungliga Operan og Gamla Stan.

Med sin sentrale plassering er Clarion Collection Hotel Wellington et ideelt valg for de som ønsker å utforske alt hva Stockholm har å by på.

Oppdag den perfekte blandingen av historie og moderne komfort på Clarion Collection Hotel Wellington.

9

Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign
9
Clarion Hotel Sign: Erfaringer & anmeldelser

Clarion Hotel Sign

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Clarion Hotel Sign. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse …
Fordeler
 • Hotellet ligger svært sentralt i Stockholm, en kort spasertur fra sentralstasjonen og nær viktige byattraksjoner.
 • Hotellet tilbyr et året rundt oppvarmet takbasseng, en spaavdeling med sauna og behandlinger, og et moderne treningsrom.
 • Gjestene kan nyte en omfattende frokostbuffet som er inkludert i romprisen, anerkjent for sitt utvalg og kvalitet.
 • Rommene er utstyrt med moderne skandinaviske møbler og designer-elementer, noe som skaper en attraktiv og komfortabel atmosfære.
Ulemper
 • Tilgang til spaet er ikke inkludert i romprisen og krever en ekstra avgift, noe som kan være en ulempe for noen gjester.
 • På grunn av sin sentrale beliggenhet kan noen rom oppleve støy fra gaten, spesielt de som vender mot trafikkerte områder.

Clarion Hotel Sign ligger i hjertet av Stockholm. Dette hotellet tilbyr luksuriøse spa-fasiliteter. Gjestene kan nyte avslappende behandlinger og en imponerende utsikt over byen.

Clarion Hotel Sign spa
Clarion Hotel Sign

Hotellet skilter med moderne design og komfortable rom. Besøkende har tilgang til et oppvarmet svømmebasseng på taket. De kan også prøve deilige retter i hotellets restaurant.

Utforsk muligheter og planlegg turen

Stockholm er full av eventyr. Planlegg turen og se hva byen har å tilby.

Opplevelser og aktiviteter i Stockholm

I Stockholm finnes det mange spennende erfaringer å oppleve. Besøk et av de mange museene og lær om svensk historie og kultur. Familier kan ha det gøy på Gröna Lund, en fornøyelsespark full av tivoliattraksjoner.

For de som elsker natur, byr Djurgården på vakre turer og piknikområder.

Utforsk Gamla Stan, byens gamle del, med trange smug og fargerike bygninger. Her finner du unike butikker og koselige kafeer. Ta en båttur rundt skjærgården for å se Stockholm fra vannet.

Disse aktivitetene gir deg sjansen til å oppdage byens skjønnhet og gjestfrihet.

Anbefalte julemarkeder og båtturer

Stockholm lyser opp i desember med utallige julemarkeder og magiske båtturer. Disse eventyrene gir perfekte minner for både store og små.

 1. Gamla Stan Julemarked: Besøk det tradisjonsrike julemarkedet i Gamla Stan, Stockholms hjerte. Her finner du håndlagde gaver, varm gløgg og søte godbiter.
 2. Skansen Julemarked: Oppdag Sveriges historie mens du utforsker et av de største julemarkedene. Skansen byr på unike håndverk, mat og kulturelle opplevelser.
 3. Båttur til Drottningholm: Ta en vinter-cruise ut til Drottningholms slott. Se de fantastiske utsiktene langs veien og utforsk slottets julepyntede rom.
 4. Stortorget i Gamla Stan: Dette markedet er et must for kunsthåndverkselskere. Finn alt fra smykker til keramikk i hjertet av Stockholm.
 5. Båttur gjennom Skärgården: Opplev Stockholm fra sjøsiden med en båttur gjennom den vakre skjærgården. Nyt utsikten over vinterlandskapet og svippturer innom pittoreske øyer.
 6. Jul i Rosendals Trädgårdar: Perfekt for familier som ønsker en grønn jul. Kjøp økologiske juletrær, nyt hjemmebakst og bli med på verksteder.
 7. Kungsträdgården’s Isbane: Ikke et marked, men en magisk vinteropplevelse med skøytebane omgitt av markedets boder og lysende dekorasjoner.

Disse stedene og turene tilbyr noe unikt for enhver besøkende i Stockholm under juletiden, fra historiske oppdagelser til naturskjønne reiser.

Reiseguide for Stockholm

Stockholm byr på fantastiske oppdagelser med sin rike historie og moderne sjarm. Besøk Gamla Stan for å oppleve byens hjerte fra middelalderen, med trange brosteinsgater og fargerike gamle hus.

Kultur- og kunstelskere vil finne mye å utforske på museer som Vasa Museet, hvor du kan se et nesten helt intakt 1600-talls skip. For familier er et besøk til Gröna Lund, en tivoli full av moro, et must.

Utforsk Skjærgården med en båttur for å se Stockholm fra vannet. Det gir et unikt perspektiv på byens skjønnhet. Mange spahoteller tilbyr også båtturer som en del av pakken, noe som gjør det enkelt å planlegge eventyret.

Til jul lyser julemarkeder opp byen og gir en magisk atmosfære. Stockholm er også kjent for sin førsteklasses mat, så sørg for å prøve lokale delikatesser som svenske kjøttboller og fersk sjømat.

Anbefalte spa-behandlinger og tips for å velge det beste spahotellet

Å velge det beste spahotellet kan gjøre turen til Stockholm uforglemmelig. Her er noen spa-behandlinger og tips for å finne det perfekte stedet.

 1. Sjekk anmeldelser på nettet. Tidligere gjester deler ofte sine opplevelser.
 2. Se etter pakketilbud. Noen hoteller tilbyr rabatter på rom og behandlinger sammen.
 3. Massasje er toppen. En klassisk svensk massasje hjelper deg å slappe av.
 4. Prøv en ansiktsbehandling. Det får huden din til å gløde.
 5. Spør om mineralbad. Disse badene kan berolige muskler og sinn.
 6. Finn et hotell med god beliggenhet. Nærheten til sentrum gjør utforskning lett.

Finn ditt drømmested i Stockholm og nyt en avslappende ferie!

Spa-hotell.no
Logo