Beste spahotell i Trondheim (2024)

Forbrukeren har testet spahotell i Trondheim. Bruk vår oversikt for å se hvordan kunder har rangert de beste spahotellene nære trondheim.
Spahotell Trondheim

Hotel Britannia er beste spahotell i Trondheim per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder. Det finnes også flere andre hotell som skiller seg ut med positive fortegn. Vi har tatt for oss alle spahotell i Trøndelag for å veilede deg mot et avslappende og behagelig opphold.

Slik kårer vi beste spahotell i Trondheim

Vi kårer beste spahotell som ligger nære Trondheim gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. I tillegg til dette samler vi vurderinger fra kunder direkte her på vår nettside. Alle hotell er rangert fra 1-5 fra ekte norske forbrukere.

1

Britannia Hotel – Beste spahotell i Trondheim

Britannia Hotel – Testens klare vinner
9
Britannia Hotel: Erfaringer & anmeldelser

Britannia Hotel

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Britannia Hotel. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse …
Fordeler
 • Hotellet ligger i hjertet av Trondheim, noe som gir enkel tilgang til byens hovedattraksjoner, shopping og kulturtilbud.
 • Hotellet har et førsteklasses spa- og velværesenter, som inkluderer et basseng, badstuer, og en rekke behandlinger som sikrer avslapping og fornyelse.
 • Britannia tilbyr flere spisesteder, inkludert en restaurant ledet av en Michelin-stjerne kokk, noe som sikrer en eksepsjonell kulinarisk opplevelse.
 • Britannia Hotel har gjennomgått omfattende renoveringer og tilbyr høykvalitets innredning og fasiliteter, som kombinerer historisk sjarm med moderne luksus.
Ulemper
 • På grunn av sin luksuriøse atmosfære og historiske betydning, kan hotellet noen ganger oppfattes som litt for formelt eller stivt for gjester som foretrekker en mer avslappet og uformell opplevelse.
 • Som et luksushotell, kan kostnadene ved å bo på Britannia Hotel være høy, noe som kan være begrensende for noen gjester.

Britannia Hotel ble bygget i 1870 og er kjent som Trondheims mest luksuriøse spahotell. Dette stedet har tatt imot kongefamilien og andre gjester i høy rang. Hotellet skinner med sine toppmoderne spa-fasiliteter.

De tilbyr en unik opplevelse for alle som søker hvile og luksus.

Britannia hotel spa
Britannia hotel hotellrom

Britannia Spa setter standarden for velvære i byen. Gjestene kan nyte et svømmebasseng, badstuer og et bredt utvalg av behandlinger. Frokost inkludert og gratis wi-fi gjør oppholdet enda bedre.

Her finner du roen du leter etter, midt i hjertet av historiske Trondheim.

Britannia Hotel – der tradisjon møter luksus.

2

Hovde Gård

Hovde Gård – En god nummer to.
8
Hovde gård: Erfaringer & anmeldelser

Hovde gård

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Hovde gård. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse etter …
Fordeler
 • Hovde Gård har en rik historie som strekker seg tilbake til 1923 og er omgitt av en vakker natur ved Trondheimsfjorden, noe som gir en særdeles pittoresk og rolig atmosfære.
 • Gården tilbyr moderne fasiliteter som spa, treningsrom og en restaurant som serverer mat laget av lokale råvarer, og gir en omfattende og luksuriøs opplevelse.
 • Med elegante og romantisk innredede rom, scorer Hovde Gård høyt på komfort og har fått gode omtaler for sine behagelige senger.
 • Stedet er velegnet for alt fra kurs og konferanser til bryllup og andre festligheter, med muligheter for skreddersydde arrangement.
Ulemper
 • Selv om beliggenheten ved fjorden er idyllisk, kan den avsidesliggende plasseringen gjøre det mindre tilgjengelig for de som foretrekker nærhet til større byer.
 • Utenfor hovedsesongen kan noen av de utendørs og sesongbaserte aktivitetene være mindre tilgjengelige, noe som kan påvirke gjesteopplevelsen.

Fra det historiske Britannia Hotel, beveger vi oss videre til et annet sjarmerende sted, Hovde Gård. Dette hotellet er kjent for sine luksuriøse spabehandlinger og avslappende atmosfære.

Omringet av vakker natur, tilbyr Hovde Gård en unik mulighet til å nyte roen og stillheten. Gjestene elsker det brede utvalget av behandlinger og fasiliteter spaet har å by på.

Hovde gård spa
Hovde gård hotellrom

Ikke langt fra byens hjerte, lar Hovde Gård besøkende kombinere et fredelig opphold med Trondheims rike opplevelser som Nidarosdomen og den gamle bybroen. Hotellets gode rykte blant de som søker en avkobling gjenspeiles i de positive tilbakemeldingene.

Her finnes det noe for enhver å nyte, enten du er ute etter velvære eller ønsker å utforske byens kulturliv og vakre omgivelser.

3

Røros Hotell

Røros hotell – Et flott spahotell utenfor Trondheim
8
Røros Hotell: Erfaringer & anmeldelser

Røros Hotell

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Røros Hotell. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse etter …
Fordeler
 • Hotellet ligger nær Røros sentrum, en UNESCO-vernede by, og gir lett tilgang til både lokale severdigheter.
 • Røros Hotell tilbyr et bredt spekter av fasiliteter, inkludert et stort badeland, spa, og flere bassenger, noe som gjør det attraktivt for både avslapning og aktivitet.
 • Hotellets restaurant, Bergrosa, fokuserer på lokale råvarer og tilbyr en smak av regionens kulinariske rikdom​.
 • Med tilbud som lekerom for barn og familieorienterte aktiviteter, er hotellet godt tilrettelagt for familier.
Ulemper
 • Selv om hotellet tilbyr mange fasiliteter, kan noen av rommene være i behov av oppdatering eller forbedring for å møte alle gjesters forventninger.

Røros Hotell ligger i den sjarmerende gamle byen Røros, kjent for sine historiske bygninger og rike kultur. Dette hotellet tilbyr et bredt utvalg av spa-tjenester som massasje og kroppsbehandlinger, perfekt for de som søker avslapning og velvære.

Gjestene kan også nyte aktiviteter som fotturer, sykling og ski i den vakre naturen rundt. Rommene er moderne og behagelige, sikrer et komfortabelt opphold.

Quality hotel skifer spa
Quality hotel skifer hotellrom

Hotellets restaurant serverer smakfulle retter laget av lokale råvarer, samt internasjonale favoritter. Atmosfæren er rolig og fredelig, ideell for de som ønsker å komme bort fra hverdagens stress.

Neste på listen er Quality Hotel Skifer, kjent for sine imponerende fasiliteter og service.

4

Quality Hotel Skifer

Quality Hotel Skifer – Et sentrumsnært spahotell
8
Quality Hotel Skifer: Erfaringer & anmeldelser

Quality Hotel Skifer

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Quality Hotel Skifer. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Hotellet ligger nær både transportforbindelser og lokale attraksjoner, noe som gjør det lett å utforske området fellesarealer som er ideelle for avslapping.
 • Restauranten på hotellet tilbyr à la carte-retter laget fra lokale og sesongbaserte råvarer, med mulighet for å se kokkene i aksjon.
 • Gjestene kan nyte en velværeavdeling med sauna, dampbad og spabehandlinger, perfekt for avslapping etter en aktiv dag​.
 • Med kapasitet til opptil 300 personer tilbyr hotellet fleksible møterom og konferansefasiliteter, ideelt for jobbarrangementer.
Ulemper
 • Noen gjester kan oppleve støy fra tog som passerer, noe som kan være forstyrrende.
 • På grunn av pågående byggearbeider i området kan parkeringstilgangen være begrenset.

Quality Hotel Skifer ligger nær hjertet av Trondheim, kun et steinkast fra livlige Torget. Dette hotellet skaper en perfekt base for både avslapping og eventyr i byen, med sine luksuriøse spa-fasiliteter og komfortable rom.

Gjestene kan nyte utsøkt mat i hotellets restaurant, utforske lokale butikker eller dykke ned i regionens kulturelle liv. Omringet av praktfull natur, tilbyr hotellet også lett tilgang til friluftsaktiviteter og naturskjønne omgivelser.

Hotellet er kjent for sin høy kvalitet på service og fasiliteter. Med over 200 000 innbyggere i Trondheim, står Quality Hotel Skifer ut som et foretrukket valg for besøkende som søker en kombinasjon av komfort, luksus og opplevelser.

Gjester kan la seg forføre av områdets rike historie og skjønnhet, alt mens de nyter toppmoderne spa-behandlinger som revitaliserer både kropp og sjel.

Oppdag skjønnheten og avslapningen ved Quality Hotel Skifer, der hver detalj vekker sansene.

5

Nordpå Fjellhotell

Nordpå Fjellhotell – Spa på fjellet.
8
Nordpå Fjellhotel: Erfaringer & anmeldelser

Nordpå Fjellhotel

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Nordpå Fjellhotel. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse …
Fordeler
 • Hotellet har sine røtter tilbake til 1829 og kombinerer historisk sjarm med moderne fasiliteter, noe som skaper en unik og behagelig atmosfære for gjestene.
 • Beliggende i hjertet av Aunegrenda, omgitt av storslått natur, tilbyr hotellet tilgang til både sommer- og vinteraktiviteter som fotturer, sykling, og skiløping.
 • Gjestene kan nyte hotellets velværeområde som inkluderer fasiliteter som jacuzzi og sauna, perfekt for avslapning etter en dag med aktiviteter​.
 • Hotellet er dyrevennlig, noe som betyr at gjester kan ta med seg kjæledyr på oppholdet.
Ulemper
 • Selv om den naturskjønne beliggenheten er ideell for friluftsliv, kan den avsides beliggenheten gjøre det vanskeligere å nå andre tjenester og fasiliteter utenfor hotellet
 • NegMed hotellets plassering i et mer landlig område, kan tilgang til offentlig transport være begrenset, noe som krever at gjester er avhengige av egen bil eller hotellets transporttilbud for å utforske området.

Nordpå Fjellhotell ligger i vakre Haltdalen 1,5 time fra Trondheim. Hotellet gir gjester en unik mulighet til å oppleve natur og ro. Omringet av fjell, tilbyr stedet perfekte forhold for både fotturer og ski.

Atmosfæren er koselig med vennlig personale som alltid står klare til å hjelpe.

Nordpå Fjellhotell spa
Nordpå Fjellhotell hotellrom

Gjestene ved Nordpå Fjellhotell kan virkelig slappe av. De tilbys avslappende aktiviteter midt i naturen. Fra hotellvinduene, ser man rett ut på de fantastiske fjellene. Det er en opplevelse som kombinerer både komfort og eventyr.

Fordeler ved å velge et Spa Hotell i Trondheim

Å velge et spahotell i Trondheim gir deg en pause fra hverdagen. Du får sjansen til å fokusere på velvære og helse.

Redusere stress

Å besøke et spahotell i Trondheim kan gjøre underverker for å senke stressnivået ditt. En avslappende massasje eller et varmt bad kan roe sinnet og kroppen. Det gir deg sjansen til å ta en pause fra hverdagens mas og fokusere på egen helse.

I stillheten finner man den sanne hvilen.

På steder som Britannia Hotel eller Nordic Fjellhotell får du tilgang til behandlinger som fornyer energien din. Å gå tur i den vakre naturen rundt hotellet hjelper også med å klarne tankene og redusere angst.

Mulighet til å slappe av og lytte til kroppen

Spaopphold gir deg sjansen til å ta en pause fra hverdagen. Du kan slappe av, puste dypt og virkelig høre etter hva kroppen din forteller deg. Ved å velge et spa hotell i Trondheim, som Britannia Hotel eller Radisson Blu Royal Garden Hotel, kommer du bort fra stress og mas.

Her kan du nyte roen og behandlinger som får musklene til å slappe av.

Behandlingene på disse stedene hjelper deg med å finne tilbake til deg selv. Massasjer, varme bad og ansiktsbehandlinger er bare noen av måtene du kan pleie både kropp og sinn på.

Disse aktivitetene er ikke bare behagelige, de er også viktige for å opprettholde god helse. Et besøk her betyr tid til å fokusere på egen velvære, noe vi ofte glemmer i en travel hverdag.

Opplevelser i Trondheim

Trondheim byr på en rekke aktiviteter. Besøkende kan utforske smakfull mat, unike butikker, rik kultur og vakre landskap.

Matopplevelser

I Trondheim kan folk nyte spennende mat fra mange forskjellige steder. Byen blander storbyens smaker med småbyens hjerte. På Solsiden, et område med mye historie, finner man alt fra koselige kafeer til lekre restauranter.

Dette stedet viser hvordan Trondheim har forandret seg, fra industri til et livlig sentrum for mat og moro.

Med over 200 000 innbyggere, har byen noe for enhver smak. Uansett om du leter etter et stille kafebesøk eller en middag med venner, finner du det her. Matsteder i Trondheim tar deg med på en kulinarisk reise som kombinerer tradisjonelle norske retter med internasjonale smaker.

Her kan besøkende virkelig lytte til kroppen og gi slipp på hverdagens stress.

Shopping

Etter en god matopplevelse, er shopping et perfekt neste steg i Trondheim. Byen tilbyr en unik blanding av butikker for alle. Solsiden skinner som et kjøpesenter ved elva, hvor man finner alt fra klær til lokale håndverk.

Atmosfæren er alltid livlig, og de mange kafeene inviterer til pauser mellom butikkbesøkene.

Trondheim kombinerer storbyens tilbud med småbyens sjarm. Her møter du butikker som speiler den lokale kulturen, med et bredt utvalg av norsk design og håndverk. For de som søker mangfold, byr Trondheims gater på alt fra moderne kjøpesentre til boutique-butikker, slik at alle finner noe de liker.

Shopping i Trondheim er mer enn bare handel; det er en opplevelse som beriker besøket.

Kulturelt liv

Trondheim skinner med sitt kulturelle liv. Nidarosdomen, som startet i 1070, viser byens rike historie. Denne enorme kirken er et must-visit for alle som besøker Trondheim. I tillegg gir Solsiden området liv med sine mange kafeer, butikker og spisesteder.

Byen er mer enn bare historiske landemerker. Med over 200 000 innbyggere blander Trondheim storbyens pulserende liv med småbyens sjarm. Dette sikrer et mangfold av kulturelle opplevelser for alle som besøker eller bor der.

Fra teaterforestillinger til konserter og festivaler, er det alltid noe som foregår i Trondheim.

Vakker natur

Etter å ha utforsket byens kulturelle skatter, venter naturskjønnheten rundt Trondheim på å bli oppdaget. Byen er omgitt av frodige landskap, fra dype skoger til glitrende fjorder.

Tyholttårnet gir en panoramautsikt hvor man kan se naturens vidunder i alle retninger. En tur her gir ro i sjelen og minner om hvorfor naturen er så viktig for oss.

Nidarosdomen, med sin gotiske stil, står som et historisk punkt midt i naturens prakt. Besøkende kan vandre fra dette majestetiske landemerket til byens grønne lunger, som gamlebybroen og de rolige parkområdene.

Disse stedene viser hvordan byen perfekt blander kultur og natur. Solsiden, tidligere industrielt hjerte, blomstrer nå som et livlig område fullt av muligheter for å nyte utsikten mot elven og fjorden.

Spørsmål og svar om spahotell i Trondheim

Hvor mange rom har Britannia Hotel?

Britannia Hotel har 257 hotellrom med totalt 11 suiter.

Når ble Britannia Hotel bygd?

Britannia Hotel ble bygget i 1870 og endret siden fasaden på bygget i 1897.

Hva er beste spahotell i Trondheim?

Vi vurderer Britannia Hotel som beste spahotell i Trondheim.

Spa-hotell.no
Logo