Beste spahotell i Stavanger (2024)

Forbrukeren har testet spahotell i Stavanger. Bruk vår oversikt for å se hvordan kunder har rangert de beste spahotellene i Rogaland
Spahotell Stavanger

Scandic Royal er beste spahotell i Stavanger per 2024 basert på anmeldelser og erfaringer fra norske kunder. Det finnes også flere andre hotell som skiller seg ut med positive fortegn. Vi har tatt for oss alle spahotell i Rogaland for å veilede deg mot et avslappende og behagelig opphold.

Slik kårer vi beste spahotell i Stavanger

Vi kårer beste spahotell som ligger nære Stavanger gjennom å samle tilbakemeldinger, erfaringer og omtaler fra flere kilder på nettet. I tillegg til dette samler vi vurderinger fra kunder direkte her på vår nettside. Alle hotell er rangert fra 1-5 fra ekte norske forbrukere.

1

Scandic Royal – Beste spahotell i Stavanger

Scandic Royal – Testens klare vinner!
8
Scandic Royal Stavanger: Erfaringer & anmeldelser

Scandic Royal Stavanger

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Scandic Royal Stavanger. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen …
Fordeler
 • Scandic Royal Stavanger ligger i hjertet av Stavanger sentrum, nær shoppingområder, restauranter, og kulturelle severdigheter som Stavanger domkirke og gamle Stavanger.
 • Hotellet tilbyr moderne og komfortable rom, en velutstyrt treningsstudio, og et innendørs svømmebasseng, som alle bidrar til et behagelig opphold.
 • Med tjenester som lekerom for barn og familierom, er hotellet godt tilpasset behovene til reisende med barn.
 • En rikholdig og variert frokostbuffé er inkludert i romprisen, noe som gir en god start på dagen for gjester.
Ulemper
 • Hotellet har begrenset parkering, noe som kan være en utfordring for de som ankommer med bil, spesielt under høysesong eller store arrangementer i byen.
 • På grunn av sin sentrale beliggenhet kan det forekomme støy fra gaten, spesielt i helgene, noe som kan påvirke kvaliteten på oppholdet for noen gjester.

Scandic Royal Stavanger skinner som et av de beste spahotellene i hjertet av byen. Det lokker med et imponerende spa- og velværesenter. Gjestene kan plaske i et basseng, slappe av i jacuzzi, svette ut i badstua eller trene i treningsstudioet.

Dette hotellet gir perfekt balanse mellom avslapning og aktivitet.

Scandic Royal Stavanger Spa
Scandic Royal Stavanger

Beliggenheten er en drøm for alle som vil utforske Stavanger. Det er kort vei til Norsk Oljemuseum, fargerike Gamle Stavanger, og den berømte kysten av Nordsjøen. Alt ligger innen gangavstand, noe som gjør det enkelt for gjester å dykke ned i Vestlandets kultur og natur.

Et spaopphold er ikke bare luksus, det er terapi for kropp og sjel.

2

Sola Strand Hotell

Sola Strand Hotell – Spa og idyllisk strand
8
Sola strand og hotel: Erfaringer & anmeldelser

Sola Strand og Hotel

Her kan du lese forbrukerens erfaring med Sola Strand. Vi oppfordrer deg til å lese og dele din egen anmeldelse etter …
Fordeler
 • Hotellet er lokalisert ved den vakre Solastranden, kun en kort kjøretur fra Stavanger, og tilbyr direkte tilgang til stranden samt en panoramautsikt over Nordsjøen.
 • Hotellet har et anerkjent kjøkken som serverer retter med lokale tvister, og tilbyr både en frokostbuffet og à la carte-middager, som bidrar til en fullverdig gastronomisk opplevelse.
 • I tillegg til spa, tilbyr hotellet aktiviteter som sykkelutleie om sommeren og har fasiliteter for både private selskaper og konferanser​.
 • Sola Strand Hotel er kjent for sitt spa som tilbyr et bredt spekter av behandlinger, inkludert badstuer, et lite kaldtvannsbasseng og et innendørsbasseng, noe som sikrer total avslapning​.
Ulemper
 • Noen gjester kan finne at prisen ikke alltid står i forhold til opplevd verdi, spesielt når det gjelder romkvaliteten i forhold til kostnadene

Sola Strand Hotell skinner med sin historiske sjarm og vakre beliggenhet nær Stavanger. Dette hotellet tiltrekker seg gjester som ser etter en unik spaopplevelse. Med fasiliteter som et svømmebasseng, virvelstrøm, dampbad og et treningssenter, er det lett å slappe av og lade batteriene.

Gjestene kan nyte utsikten over sjøen mens de slapper av i spaet.

Sola strand hotell og spa
Sola Strand hotellrom

Hotellet er også perfekt plassert for de som ønsker å utforske området rundt. Trendy kafeer, butikker og friluftsaktiviteter ligger ikke langt unna. Dette gjør Sola Strand Hotell til en ideell base for både avslapning og eventyr.

Gjester kan ta korte turer for å oppleve både byen og naturen, noe som legger til rette for et minnerikt opphold.

Aktiviteter under et spahotell opphold

Under et opphold på spahotell i Stavanger kan gjestene finne mange spennende ting å gjøre. De kan vandre til Preikestolen for å se den fantastiske utsikten, utforske livlige Stavanger by, eller slappe av i spaets luksuriøse fasiliteter som basseng med motstrøm for en god svømmetur.

Besøk til Preikestolen

Preikestolen gir turister en fantastisk utsikt over Lysefjorden. Dette stedet er veldig kjent i Stavanger, Norge. Mange liker å gå på tur her for å se den flotte naturen. Det er viktig å ha gode sko fordi stien kan være krevende.

For de som ønsker en roligere opplevelse, er et fjordcruise gjennom Lysefjorden et godt valg. På båtturen ser man Preikestolen fra vannet. Dette gir en helt unik utsikt og mulighet til å ta flotte bilder.

Cruise er avslappende og viser det vakre landskapet fra en annen vinkel.

Utforske byen

Etter en tur til Preikestolen, er det perfekt å utforske Stavangers gater. Byen har noe for enhver smak med sine trendy kaffebarer og surfestrender. Du finner også shoppinggater fulle av luksusbutikker og restauranter som serverer deilig mat.

Gamle Stavanger og Øvre Holmegate er vakre nabolag. De er kjent for sine fargerike hus, kunstgallerier, kafeer og bruktbutikker. Her kan man virkelig kjenne byens pulserende liv. På en gåtur gjennom disse nabolagene oppdager man lett hvorfor mange forelsker seg i Stavanger.

Nytelse av spa fasiliteter

Spahoteller i Stavanger som Scandic Royal Stavanger og Sola Strand hotell tilbyr fantastiske muligheter for avslapning. Gjester kan nyte forskjellige behandlinger som massasjer og ansiktsbehandlinger.

Disse tjenestene hjelper med å slappe av musklene og forbedre humøret. Hotellene har også varme kilder og dampbad, perfekt for å slappe av etter en lang dag.

Svømming er en annen aktivitet gjester ofte nyter på disse hotellene. De store svømmebassengene gir en frisk måte å starte dagen på eller roe ned på kvelden. For dem som søker mer aktivitetsbasert avslapning, tilbyr noen hoteller også treningsstunder rettet mot å styrke ulike muskelgrupper.

Dette gir en balansert blanding av avslapning og aktivitet under oppholdet.

Spa-hotell.no
Logo